A ARATAT TOT! Un supermodel NU A PURTAT LENJERIE INTIMA!

3540
0
DISTRIBUIȚI
loading...

Angela Martini, supermodelul care a starnit un imens scandal international cu tinuta indecenta pe care a purtat-o la gala “Oscarurilor” in moda, la New York, a rupt tacerea. Si a provocat rumoare prin declaratia sa.

Frumoasa din Albania a declarat: „Eram in masina, in drum spre eveniment si purtam chiloti. Toti cei care erau cu mine mi-au spus ca nu pot sa port rochia cu lenjeria intima pentru ca nu as avea tinuta ok. Asa ca m-am decis sa dau jos chilotii, fara sa stiu ca din anumite unghiuri se vede totul. Cand am vazut articolele din ziare m-am suparat si am incercat sa impiedic aparitia lor pe internet, dar mi-am dat seama ca nu am nicio sansa. Asa ca m-am resemnat. Nu am facut nimic intentionat, intreaga situatie m-a pus intr-o postura delicata mai ales ca sunt Miss Albania. Sfatul pe care pot sa-l dau dupa aceasta patanie: epilarea este obligatorie in fiecare zi, pentru ca niciodata nu vei sti ce se poate intampla”.

618x927_138355375789bf2e9d

Este cunoscut faptul ca organizatorii concursurilor de Miss sunt extrem de conservatori atunci cand vine vorba despre purtatoarea coroanei.

60496050

La premiile Consiliului Designerilor Americani (cunoscute ca fiind Oscarurile in moda), care au avut loc la Standard Hotel, din New York, Lady GaGa a primit premiul pentru cea mai influenta vedeta din punct de vedere vestimentar, relateaza Stirile PRO TV.

miss-univers-albania-2010-ar-putea-ramane-fara-titlu-dupa-ce-si-a-expus-zona-intima-la-gala-oscarurilor-in-moda_

loading...
DISTRIBUIȚI