A auzit cum se MIȘCA ceva în această GĂLEATĂ! Când s-a uitat ÎNĂUNTRU a început să TREMURE!

1069
0
DISTRIBUIȚI
loading...

Pentru mulți oameni gândacii sunt o frică foarte mare. E ceva în modul în care arată și în care se mișcă care îi bagă pe oameni în sperieți. Un utilizator al rețelei sociale Imgur a postat o imagine care l-a făcut pe un alt utilizator să exclame: ,,Mulțumesc pentru coșmaruri!”.

Vietatea care arăta atât de înfiorător era de fapt o insectă cunoscută sub numele de Centiped sau Chilopod. Ele sunt una dintre cele mai agresive și mai respingătoare specii de insecte din lume, au mișcări spasmodice, sunt singurele insecte din lume care au clești veninoși, ele pot apărea în orice mediu, sunt adaptabile la orice tip de climă și mai sunt și carnivore: se hrănesc cu broaște, păsări, șopârle, păianjeni, șoareci sau lilieci.

Veninul lor este toxic pentru oameni, odată intrat în organismul uman acesta cauzează umflături, friguri, febră și amețeală, scrie Descoperă. Utilizatorul Imgur a scris alături de imaginea înfiorătoare că insecta se aranjase astfel pentru a-și proteja puii.

Nu-i așa că acest om a avut dreptate să fugă în cealaltă direcție imediat ce a văzut asta? Bine totuși că a rămas pe loc suficient cât să facă o poză ca să ne arate și nouă…

loading...
SURSĂstiri.rol.ro
DISTRIBUIȚI