ALERTĂ METEO! Un CICLON se va abate marți seară asupra României! Se vor înregistra căderi ABUNDENTE de ZĂPADĂ!

1369
0
DISTRIBUIȚI
loading...

Conform meteorologilor, de marţi seară, 10 ianuarie a.c., se va forma un ciclon în Marea Neagră, care se va încărca cu precipitaţii şi va afecta începând de marţi noapte până joi dimineaţă Sud-Estul României. Pe cale de consecință, meteorologii ar putea emite un cod portocaliu, iar stratul de zăpadă care se va depunde va fi de 25-30 cm peste cel deja existent.

Litoralul romanesc arata ca un colt din Siberia. Tabloul de gheata a fost intarit, luni, de un fenomen rar.

Marea parca fierbea. Dincolo de imaginea stranie, meteorologii din Constanta se pregatesc sa emita un nou cod portocaliu, de vreme rea.

Un ciclon format in Marea Neagra va aduce viscol si ninsori abundente. De cealalta parte a Dobrogei, Dunarea da si ea in clocot. Sloiuri uriase, plutesc in deriva,si pun in pericol navigatia.

Faleza de la Cazinou a fost luni scaldata in soare.

Atentie, sunt si nori negri care se indreapta si cu siguranta ne vor da batai de cap. Este vorba despre un ciclon ne avertizeaza meteorologii care se formeaza deasupra Marii Negre si este incarcat cu precipitatii.

Potrivit expertilor ciclonul va lovi cel mai probabil marti seara Dobrogea.

Va ninge abundent in judetele Constanta, Ialomita, Calarasi si Tulcea iar noul strat de zapada ar putea sa masoare aproximativ 30 de centimetri. Primele semne s-au vazut inca de luni cand marea parea ca fierbe. In larg s-au ridicat nori uriasi de abur.

loading...
DISTRIBUIȚI