Ce scrie presa britanica despre calificarea Astrei in grupele Europa League, in defavoarea echipei lor, Wes Ham United!

1000
0
DISTRIBUIȚI
loading...

Principalele reactii aparute in presa britanica dupa calificarea Astrei in grupele Europa League, in fata celor de la West Ham United.

Iata principalele reactii:

The Sun: „Ciocanarii” au fost eliminati jenant din Europa League. Ei au fost umiliti de portarul stralucitor al celor de la Astra, intr-un meci in care li s-a refuzat un penalti.

Daily Mail: O noapte sumbra pe London Stadium! Filipe Teixeira elimina echipa lui Bilici dupa o noapte de frustrare. Unele lucruri nu se schimba niciodata.

The Guardian: Toata munca grea din sezonul precedent a fost degeaba. Incercarea de a ajunge in Europa League s-a incheiat frustrant in fata Astrei pentru al doilea an la rand.

The Mirror: West Ham s-a prabusit in Europa League in fata unei echipe lipsite de vedete. Lipsa de forta din atac i-a costat pe cei de la West Ham calificarea in grupele Europa League.

The Independent: West Ham este eliminata dupa o infrangere socanta in fata celor de la Astra. Echipa romana a muncit din greu si si-a respectat planul pentru a obtine calificarea.

Astra Giurgiu s-a calificat in grupele Europa League dupa ce s-a impus pe terenul britanicilor de la West Ham United, scor 1-0. In prima mansa, scorul a fost egal, 1-1.

Este pentru al doilea an consecutiv cand Astra ii elimina pe britanici din Europa League.

Campioana isi va afla adversarele din grupele Europa League vineri de la ora 14:00, precizeaza ziare.com.

loading...
DISTRIBUIȚI