Ce spune presa britanica despre esecul Stelei in fata lui Manchester City!...

Ce spune presa britanica despre esecul Stelei in fata lui Manchester City! Cum este catalogata Steaua dupa aceasta infrangere!

936
0
DISTRIBUIȚI

Comentariile aparute in presa britanica dupa esecul categoric al Stelei in meciul cu Manchester City, din play-off-ul pentru grupele Ligii Campionilor.

Iata ce scrie presa britanica:

Daily Mail: Cea de a patra echipa ca valoare din Premier League a fost atat de mult in fata echipei de 26 de ori campioana in Romania. A fost aproape rusinos ce s-a intamplat pentru Steaua. Cand joaca in Europa, echipele de obicei incearca un gol in deplasare. City putea sa-l incerce si pe al optulea! Si stiti care e ironia? Steaua parea in primele 4 minute un adversar dificil.

The Guardian: La final, singura dezamagire posibila pentru Manchester City este ca ar putea sa-si caute un nou executant de penaltiuri. Steaua a fost un adversar generos in fata unei echipe care isi dorea sa-si impresioneze noul manager.

BBC: City a fost complet la carma jocului si si-a surclasat adversara. Doar o calamitate ii poate impiedica pe cei de la City sa ajunga in grupele Ligii Campionilor.

The Independent: Echipa romana a simtit ‘efectul Pep’ la intensitate maxima. Steaua a fost complet depasita de aceasta partida.

loading...
DISTRIBUIȚI