Cum arată moștenitoarea afacerii Dedeman! La 23 de ani ÎNTOARCE PRIVIRILE tuturor bărbaților!

7266
0
DISTRIBUIȚI

Dragoş Pavăl, principalul acţionar al companiei Dedeman, pe care o deţine împreună cu fratele său, Adrian, este de profesie matematician, iar afacerea şi-a început-o cu bani împrumutaţi de la soacra sa, cu un automobil Dacia break, şi cu 10.000 de mărci, pe care fratele său îi câştigase, cumpărând marfa de la ruşii care veneau în bazarurile din Iaşi şi vânzând-o în târgurile din Craiova cu profit dublu.

De altfel şi numele firmei pe care a înfiinţat-o pleacă de la numele celor implicaţi. “Îmi pregătisem nişte denumiri, dar erau deja luate. Cei de la registru mi-au spus să mă gândesc repede la ceva, să-mi pun numele, orice. Nu prea îmi plăcea treaba asta cu numele, dar stând acolo, la coadă, am încercat să compun ceva. Eu – Dragoş, soţia – Denise, fratele meu – Adrian. De-de-an. Nu sună bine. M-am gândit la soacră-mea, Margareta, şi am mai pus şi un M. Aşa a ieşit Dedeman”, povestea Dragoş Pavăl într-un interviu.

Dragoş are o familie numeroasă, fiindcă au fost opt fraţi la părinţi, dar nu regretă toate greutăţile îndurate, fiindcă acestea l-au pregătit cum trebuie pentru viaţă. Toate sacrificiile făcute l-au dus în topul milionarilor, fiindcă în prezent valoarea afacerii deţinute a ajuns la aproximativ 800 de milioane de euro.

Dragoş Pavăl are la rândul lui trei copii, dar spune că ţelul său principal nu este să le lase o moştenire, ci o educaţie.

loading...

Fiica multimilionarului, Karina Pavăl, îl face foarte mândru pe tatăl ei, fiindcă tânăra nu este doar o apariţie extrem de atrăgătoare, ci îi şi calcă pe urme părintelui ei, în domeniul afacerilor. „Fiica mea cea mare are 19 ani şi anul ăsta termină colegiul în Elveţia, iar apoi vrea să-şi continue studiile la Londra. Am un contract cu ea, prin care mi-a promis că după studii se întoarce acasă. E un contract scris, să ştiţi. Sigur, e simbolic, îl putem rupe oricând, dar ea o să-şi ţină cuvântul”, povestea plin de mândrie Dragoş Pavăl în urmă cu câţiva ani. În prezent, Karina are 23 de ani şi este considerată, pe bună dreptate, cea mai bogată ”partidă” din România!

Ce-i drept, deşi e e tocmai bună de măritat, fiindcă e frumuşică foc, şcolită în Elveţia şi Anglia şi moşteneşte super-afacerea Dedeman, iar în jurul ei roiesc cu siguranţă o mulţime de admiratori, Karina nu a fost până acum surprinsă în prezenţa vreunui pretendent care să fi fost acceptat în familia multimilionarilor, însă timpul nu este pierdut!

loading...
DISTRIBUIȚI