Dedicaţie jignitoare pentru românii din străinătate, primită de „naşul Bădălău“: „Să vină diaspora că noi ne pi**m pe ea“

1365
0
DISTRIBUIȚI

Senatorul PSD şi liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a fost surprins la o petrecere în timp ce i se dedicau versuri jignitoare la adresa diasporei. Într-un video făcut public de unul dintre invitaţi, „naşul Bădălău” era invitat de lăutar să cânte împreună „să vină diaspora, că noi ne pi**m pe ea”. Update: Niculae Bădălău neagă că ar fi cântat o astfel de melodie şi dezaprobă jignirile aduse cetăţenilor români din străinătate.

La scurt timp după ce a fost făcută publică scurta înregistrare în care senatorului PSD Niculae Bădălău i se dedicau câteva versuri jignitoare la adresa diasporei, pe reţelele de socializare a apărut întreaga melodie compusă pentru şeful PSD Giurgiu. Întrebat cum comentează video-ul, social-democratul a spus că nu a auzit „frazele mizerabile” şi că „dezaprobă total” acel comportament.

„Nu ştiu cine e ăsta. M-a mai sunat cineva şi mi-a spus o minune. Am fost la o petrecere la care erau unii care cântau tot felul de tâmpenii. Le dezprob total, habar nu am, nici nu am auzit frazele alea mizerabile pe care le-au spus ei. Eu sunt om serios, cum pot să spun asemenea chestii, despre ce vorbim. În viaţa asta sunt şi oameni care bat câmpii şi sunt exaltaţi. Asta nu înseamnă că dacă eu am fost acolo, eu aprob sau eu am comandat nebuniile alea, exclus. Eu cred că e făcătură, habar nu am.

Mă cunoaşteţi foarte bine şi  din declaraţiile publice, că nu aprob aşa ceva şi nu folosesc limbajul ăsta. Cum să spun eu aşa ceva despre nişte oameni?”, a declarat Nicolae Bădălău pentru Newsweek România. Unul dintre liderii PSD, senatorul Niculae Bădălău, a fost surprins la o petrecere la care i se dedica o melodie cu tente jignitoare pentru cetăţenii din diaspora. În imaginile făcute publice de un participant la eveniment se aude cum artistul îl invită pe Niculae Bădălău să cânte împreună.

PSD se pi** pe toți oamenii cinstiți.

Imaginile cu Niculae Bădălău, unul dintre cei mai importanți baroni din PSD, cântând de zor: „să vină Diaspora, că noi ne pi**m pe ea” demonstrează încă o dată ura pe care hoții o au față de toți oamenii cinstiți, alungați din România tocmai de acești penali. I-au bătut, i-au gazat în Piața Victoriei, au despărțit sute de mii de mame de copiii lor, iar acum țin să arate cât de mult îi disprețuiesc.Penalii României se adună la nunți, în cercuri mafiote, sfidează cetățenii prin opulență și ne transmit că ei sunt statul.Nu, nu voi sunteți România. România e a oamenilor cinstiți. Vom demonstra asta cu fiecare ocazie: la proteste, la vot, prin implicare politică.

Publicată de Adrian-Claudiu Prisnel pe Vineri, 31 August 2018

loading...
DISTRIBUIȚI