Din păcate, este ADEVĂRAT! Pregătirile de INMORMÂNTARE au început! Dan Bursuc a făcut anunțul CUTREMURĂTOR despre Denisa Manelista!

1503
0
DISTRIBUIȚI
loading...

Dan Bursuc a vorbit despre starea de sănătate a Denisei Manelista. Impresarul a recunoscut că Denisa Răducu este într-o stare foarte gravă şi a spus cine o poate salva.

„Tot ce pot să spun e că Denisa se află într-o stare foarte gravă! Când eşti într-o situaţie atât de cumplită, doar Dumnezeu te mai poate salva! Am primit foarte multe mesaje, m-a căutat foarte multă lume, persoane care fac parte din diferite culte creştine. Oamenii se roagă pentru ea, convinşi că doar Dumnezeu o poate ajuta, că doar El o poate salva”, a declarat Dan Bursuc la un post TV.

Adriana Bahmuţeanu a făcut un anunţ şocant la Agenţia VIP! Rudele Denisei Răducu din Ştefăneşti, localitatea în care s-a născut artista, se pare că se pregătesc de înmormântare.

De altfel, se pare că și mama artistei nu e prea optimistă, deși încă mai speră într-o minune. Geta Dovleac a anunțat că fiica ei frumoasă și talentată este într-o stare foarte gravă de sănătate. Cancerul s-a răspândit în tot corpul și nu se mai poate face nimic pentru că a fost descoperit târziu.

loading...
DISTRIBUIȚI