FELICITARI! Continuă să scrie istorie: Simona Halep este în finală la Montreal după o victorie fulger

474
0
DISTRIBUIȚI

Simona Halep este în finala turneului de la Montreal, după ce a trecut de Ashleigh Barty, din Australia, locul 16 WTA, scor 6-4, 6-1.

Simona Halep s-a calificat în finala turneului Rogers Cup, de la Montrel, după ce a învins-o pe Ashleigh Barty, din Australia, scor 6-4, 6-1, meci care a durat doar 71 de minute. A fost în principiu un meci la discreţia jucătoarei noastre, care s-a aflat tot timpul la conducere. În primul set, ea a avut 4-0 şi 5-1, şi doar o relaxare pe finalul setului i-a permis australiencei să mai reducă din diferenţă. Iar în partea a doua Simona Halep a avut tot 4-0 şi 5-1 şi a închis meciul la 6-1. Duminică o vom vedea pe Simona Halep în finală împotriva luii Sloane Stephens. Meciul va avea loc de la ora 20.30.

„Simona are răspuns la orice!“ Anul trecut, Halep a jucat în semifinale la Rogers Cup, când competiţia s-a disputat la Toronto. Ea a câştigat ediţia din 2016 a acestui turneu, tot la Montreal, iar în 2015 a pierdut în finală, în faţa elveţiencei Belinda Bencic, după ce a abandonat în decisiv.

loading...
DISTRIBUIȚI