Furtunile fac PRĂPĂD în România! O TORNADĂ a fost FILMATĂ la ieșire din Craiova, iar o alta a făcut DEZASTRU în Ialomița!

979
1
DISTRIBUIȚI

Fenomenul meteo a fost filmat astăzi la ieşire din oraşul Craiova, spre Balş. Oamenii din comuna doljeană Robăneşti au declarat că totul a durat doar aproximativ un minut şi că nu au existat pagube materiale.

Astfel de fenomene au loc tot mai des în România. „În situaţiile când vârtejul respectiv atinge solul putem vorbi despre o tornadă. La sol se simt intensificările de vânt, dar vârtejul respectiv nu a atins solul. Nu s-au produs pagube în zonă“, spune Ion Marinica, meteorolog.

O tornadă a semănat dezastru în urmă cu două zile în Ialomiţa. Vârtejul a măturat acoperişurile caselor şi a dărâmat o staţie de autobuz în comuna Făcăeni. Totul a durat mai puţin de 30 de secunde.

Oamenii din comuna doljeană Robăneşti au povestit că s-au speriat în momentul în care au aflat că în zonă a fost tornadă. Localnicii susţin că din fericire nu au existat pagube, însă se aştepată să mai aibă loc astfel de fenomene meteo.

loading...
SURSĂadevarul.ro
DISTRIBUIȚI