HOROSCOPUL anului 2017! Află ce îți rezervă astrele pe plan SENTIMENTAL, în acest an!

723
0
DISTRIBUIȚI

Vrei să știi ce schimbări te așteaptă pe plan sentimental în anul 2017? Iată ce predicții astrologice s-au făcut pentru zodia ta!

Berbec

Lucrurile vor decurge în mod obișnuit până la jumătatea lunii august, atunci când vor apărea ceva probleme pe plan sentimental. Păstrează-ți calmul și tratează-ți cu respect partenerul/a și veți reuși să vă regăsiți echilibrul.

Taur

În anul 2017, atât tu, cât și partenerul tău, veți lua lucrurile în serios. Relația voastră va trece la următorul nivel, ba e posibil chiar să vă căsătoriți. pentru ca lucrurile să meargă bine, ar trebui să îți stăpânești instinctele agresive.

Gemeni

Speranțele pe care ți le pui în anul 2017 sunt foarte mari. Lunile martie și decembrie dețin roluri cheie în ceea ce privește viața ta amoroasă. Dacă nu ți-ai găsit încă jumătatea, fii cu ochii în patru pentru că e posibil să fie mai aproape decât ai crede.

Rac

Prima lună a anului va fi una extrem de dură pentru relația de cuplu. Dacă reușiți să depășiți cu brio această lună, sunteți de nedespărțit. Dacă ești singur/ă, în 2017 e posibil să începi o aventură pe care o vei ține secretă.

Leu

În luna septembrie, ideea unei căsnicii se conturează din ce în ce mai tare. Îți privești partenerul/a cu alți ochi, îl vezi ca pe alesul/asa vieții tale și ești dispus/ă să faci sacrificii de neimaginat pentru relația voastră.

Fecioară

Pe plan sentimental, anul 2017 este unul de poveste pentru Fecioare. În sfârșit, lucrurile par să se așeze, iar relația ta trece la următorul nivel. Bucură-te de ceea ce ți se întâmplă și lasă grijile în urmă.

loading...

Balanță

Anul 2017 debutează cu o serie de neînțelegeri între tine și partener/a. Pe măsură ce luna ianuarie se încheie, amândoi deveniți mai toleranți și lucrurile încep să se așeze. Nu lua decizii impulsive pentru că le vei regreta!

Scorpion

Luna februarie a anului 2017 este cea mai romantică lună din viața ta. Ești copleșit/ă de iubirea partenerului/ei și nu îți vine să crezi cât de bine pot decurge lucrurile. În marte vă face planuri de căsătorie iar dacă ați făcut deja acest pas, aveți în plan un bebe.

Săgetător

Dragostea necesită devotement și tu știi asta prea bine. Așadar, trebuie să îi fii aproape partenerului/ei și la bine, dar și la greu. Eforturile îți vor fi răsplătite mai repede decât crezi.

Capricorn

Faci eforturi prea mari pentru a-ți găsi pe cineva sau pentru a face relația să mergă. Las-o mai moale și lucrurile vor decurge de la sine. Cu cât te străduiești mai tare, cu atât mai puțin te vei bucura de ce ți se întâmplă.

Vărsător

Anul 2017 vine cu o serie de nemulțumiri, dar nu le lăsa să te domine. Dragosta e complicată, știi asta așa că nu te lăsa descurajat/ă. Lucrurile bune vin la cei care le așteaptă și le merită.

Pești

Prima lună a anului 2017 va fi marcată de fluturi în stomac. Te (re)îndrăgostești și vezi lumea cu alți ochi. Luna septembrie te va face să revii cu picioarele pe pământ, dar asta nu înseamnă că vei fi nefericit/ă.

Sursa: feminis.ro

loading...
DISTRIBUIȚI