Ilie Năstase, DEZLĂNȚUIT la adresa Mariei Sharapova și a Federației Internaționale de Tenis! „Dacă uneia care s-a DROGAT îi dai dreptul să joace…

934
0
DISTRIBUIȚI

Ilie Năstase a vorbit despre eliminarea Simonei Halep încă din primul tur la US Open, în faţa Mariei Şarapova, scor 6-4, 4-6, 6-3. Fostul tenismen a lansat câteva atacuri la adresa rusoaicei, dar şi la adresa Federaţiei Internaţionale de Tenis.

Halep a ieşit încă din primul tur la US Open, după ce s-a înclinat în faţa Mariei Şarapova, cea care a revenit în circuit, după suspdendarea ispăşită. Întrebat dacă Simona suferă de un complex în faţa Mariei Şarapova, Ilie Năstase a fost indecis.

„Nu ştiu. Trebuie să o întrebaţi pe ea dacă e complexată. Eu dormeam la ora aia. Eu mă bag la judo, pentru că nu mă mai lasă ăştia la tenis. Dacă uneia care s-a drogat (n.r. Maria Şarapova) îi dai dreptul să joace, atunci mie…? Nu prea e normală treaba asta. S-a supărat şi Muguruza, dar cred că e normal să fie aşa. Halep a spus ceva foarte bine: Dacă e să fiu numărul 1, atunci o să fiu numărul 1. Hai să o lăsăm în pace să joace, pentru că o să fie bine”, a declarat Năstase la ProSport Live, preluat de Mediafax.

Ilie Năstase a mutat discursul în direcţia suspendării sale, după scandalul de la FED Cup. Năstase, care a fost amendat cu 10.000 de dolari, nu va putea asista nici măcar ca spectator la competiţiile organizate de ITF, până pe 31 decembrie 2018.

„Poate-şi protejează mai mult sponsorii, decât să cureţe ce se întâmplă în tenis. A fost o surpriză că a fost reprimită Şarapova, pentru toţi. Cu critici nu e bine, cu nimic nu e bine. Avocaţii mei fac recurs acum. Ei pe mine m-au suspendat fără să mă judece”, a adăugat Năstase.

loading...
SURSĂrealitatea.net
DISTRIBUIȚI