Meci de pomina aseara, intre Astra Giurgiu si Wes Ham United! Giurgiuvenii...

Meci de pomina aseara, intre Astra Giurgiu si Wes Ham United! Giurgiuvenii au jucat curajos pe London Stadium! Ce s-a intamplat la final!

271
0
DISTRIBUIȚI

Surpriză de proporții la Londra! Astra s-a calificat în grupele Europa League. După 1-1 în tur, giurgiuvenii au jucat curajos pe London Stadium și au eliminat-o pe West Ham din Europa, pentru al doilea an consecutiv. Campioana României s-a impus cu 1-0 în fața echipei antrenate de Slaven Bilic.

Silviu Lung Junior a avut o intervenție salvatoare în fața lui Callieri, scăpat singur spre poarta Astrei. Gazdele puteau face 1-0 și după un sfert de oră, dar portarul campioanei României a fost din nou la post. Șumudică a avut emoții pe margine atunci când Alibec a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Astra a dat lovitura în finalul primei reprize, pe contraatac: Alibec a creat un spațiu pe care s-a demarcat Teixeira iar Daniel Niculae i-a pasat excelent portughezului, care nu l-a iertat pe Randolph.

În repriza a doua Silviu Lung Junior a avut o nouă intervenție crucială, la lovitura de cap a lui Callieri. Portarul campioanei și-a continuat evoluția excepțională și a scos șutul lui Fletcher din apropierea porții. Apoi s-a intins și a scos șutul din lovitură liberă al lui Valencia.

Lung a fost pe fază și în fața lui Fletcher. Giurgiuvenii s-au apărat eroic până la final și s-au calificat cu 2-1 la general, în fața lui West Ham. Pentru Astra este a doua calificare in grupele Europa League, relateaza DigiSport.

loading...
DISTRIBUIȚI