Membri USR bătuți de primar când au fost să depună semnăturile pentru „Fără penali”

995
0
DISTRIBUIȚI

Câțiva membri USR au fost luați la bătaie de primarul comunei Dârmănești, din județul Argeș, după ce au fost să depună dosarele cu semnături pentru inițiativa „Fără penali în funcții publice”.

Agresiunea, care a avut loc la primăria din Dârmănești, marți, a fost filmată și publicată pe Facebook de USR. În videoclip se observă primarul nervos și agresiv, el întrebând obsesiv de ce este filmat.

„S-a întâmplat în urmă cu doar câteva minute. Primarul PSD Ciolan Emilian din comuna Dârmănești, județul Argeș, i-a luat la bătaie pe colegii noștri care s-au dus să depună dosarele cu semnături pentru inițiativa #FaraPenali. Colegii au sunat la 112 și acum sunt la poliție și dau declarații.

Nu este singurul incident care s-a întâmplat astăzi în județul Argeș. În comuna Aninoasa, primarul, tot de la PSD, nu a acceptat înregistrarea cererii pentru depunerea dosarelor cu semnături și i-a dat afară din clădire pe colegii noștri.

Suntem pregătiți să luăm și bătăie dacă este nevoie pentru a depune toate cele un milion de semnături pe care le-am primit de la oameni cinstiți care nu mai vor penali în funcții publice. Între timp, domnul Emilian Ciolan se va alege cu dosar penal pentru că vom depune plângere pentru vătămare corporală, loviri și alte violențe”, a transmis USR, pe Facebook.

Membrii USR Argeș, bătuți de primarul din Dârmănești

S-a întâmplat în urmă cu doar câteva minute. Primarul PSD Ciolan Emilian din comuna Dârmănești, județul Argeș, i-a luat la bătaie pe colegii noștri care s-au dus să depună dosarele cu semnături pentru inițiativa #FaraPenali. Colegii au sunat la 112 și acum sunt la poliție și dau declarații. Nu este singurul incident care s-a întâmplat astăzi în județul Argeș. În comuna Aninoasa, primarul, tot de la PSD, nu a acceptat înregistrarea cererii pentru depunerea dosarelor cu semnături și i-a dat afară din clădire pe colegii noștri de la USR Argeș. Suntem pregătiți să luăm și bătăie dacă este nevoie pentru a depune toate cele un milion de semnături pe care le-am primit de la oameni cinstiți care nu mai vor penali în funcții publice. Între timp, domnul Emilian Ciolan se va alege cu dosar penal pentru că vom depune plângere pentru loviri sau alte violențe.

Publicată de Uniunea Salvați România – USR pe Marţi, 28 August 2018

loading...
DISTRIBUIȚI