Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu : „Liviu Dragnea va fi președinție în 2019.” Oare poporul il va vota?

872
0
DISTRIBUIȚI

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a declarat că Liviu Dragnea ar putea candida la președinție în 2019. Aceasta și-a argumentat declarația prin faptul că liderul social-democraților a lucrat foarte mult la programul de guvernare, motiv care a și dus la câșigarea alegerilor de către PSD.

„Este cel care a castigat aceste alegeri parlamentare cu un program de guvernare la care a muncit foarte mult, la care si noi, la randul nostru muncim acum ca sa-l aplicam, pentru ca ne dorim cu totii binele romanilor. Poate ca suna propagandistic ceea ce spun acum, dar chiar vrem sa aratam ca se poate guverna si altfel decat s-a facut in ultimii 25 de ani si ca promisiunile pe care le-am facut in campania electorala putem sa le ducem pana la capat.

„N-am niciun dubiu că, dacă acest program de guvernare va fi dus până la capăt, atunci putem bifa că ne-am respectat toate promisiunile pe care le-am făcut electoratului și, de ce ce nu, Liviu Dragnea ar putea să fie preşedintele României”, a spus Lia Olguţa Vasilescu la TVR1, potrivit Digi24.„

loading...
DISTRIBUIȚI