MISTERUL din spatele disparițiilor din Triunghiul Bermudelor a fost ELUCIDAT! Care ar fi cauza acestor dispariții!

1960
0
DISTRIBUIȚI

Şansele sunt destul de mici să nu fi auzit vreodată de Triunghiul Bermudelor sau despre „Triunghiul Diavolului”. I-au fost date aceste denumiri din cauza numeroaselor dispariţii misterioase de avioane şi nave maritime în încercarea de a trece prin această porţiune a Atlanticului de Nord.

Numai în ultimul secol, Triunghiul Bermudelor a luat aproximativ 1.000 de vieţi umane. Acum, un om de ştiinţă oferă o posibilă explicaţie cu privire la motivul pentru care navele şi avioanele dispar pe măsură ce trec prin acest triunghi.

Folosind tehnologii de radar prin satelit, cercetării au depistat o parte dintre cele mai catastrofice condiţii meteorologice care sunt caracteristice regiunii triunghiului misterios. Sub norii care formează hexagonul, care acoperă majoritatea zonei, sunt curenţi la nivelul mării care ajung la 170 mph. Aceste tipuri de curenţi sunt capabili să creeze valuri care pot ajunge la aproximativ 14 metri înălţime.

Aceşti nori, care au o formă de hexagon, crează un fenomen cunoscut drept „bombe de aer”. Bombele de aer sunt căderi bruşte de aer care se mişcă opus unei tornade. Sunt periculoase îndeosebi pentru accidentele aviatice tocmai din aceste motive şi au fost cunoscute drept cauzatoare de scufundări ale navelor maritime.

loading...

Astfel de nori îngrozitori care pot produce accidente aviatice sau maritime pot în anumite situaţii să se întindă şi pe o distanţă de 88 de kilometri de ocean.

Această teorie a fost oferită ca o posibilă soluţie la „misterioasele dispariţii” care par să fi avut loc în Triunghiul Bermudelor. Desigur, există şi unele teorii care leagă aceste dispariţii de vieţile extraterestre şi activităţi paranormale.

loading...
DISTRIBUIȚI