O nouă ÎNȘELĂTORIE, apărută de curand, face tot mai multe VICTIME! Dacă primiți asta pe telefonul mobil, STERGEȚI-L IMEDIAT!

690
0
DISTRIBUIȚI
loading...

Vă atragem atenția asupra unei noi forme de înșelătorie, apărută de curând, si care, din păcate ne-a atins și pe noi în Europa.

Mecanismul înșelătoriei este următorul:

Pe telefonul mobil apare o înștiințare privind un apel nepreluat. Înștiințarea poate apărea chiar fără că telefonul să fi sunat vreodată. Dacă proprietarul telefonului, văzând despre ce număr e vorba, iar numarul începe cu +39…, +390…, +391…., +392…, +393…, +394… (în cazul depistat de noi era numărul 393193260045), îl șterge imediat, nu se va întâmpla nimic.

Dar dacă sună la acel număr va deveni victima infractorilor. În cazul concret, titularul telefonului a sunat la numărul respectiv, nu a mai avut posibilitatea să întrerupă convorbirea, costurile înregistrate pe factură depășind 2.000 de euro.

Din informațiile primite de la Ministerul de Interne e vorba de mai multe astfel de cazuri. „De aceea vă rugăm, în ideea prevenirii altor cazuri, transmiteți această informație cât mai multor oameni.”

loading...
SURSĂinfoalert.ro
DISTRIBUIȚI