O uzina din Romania a livrat unui client din Statele Unite ale Americii un rezervor gigant!

1409
0
DISTRIBUIȚI
loading...

Trafic îngreunat, luni seară, pe drumurile din judeţul Buzău. Un transport agabaritic compus din două trailere de 30 de metri lungime şi 7 înălţime a plecat din Buzău şi urmează să ajungă în portul Olteniţa miercuri după-amiază. Convoiul transportă un rezervor gigant de GPL, care trebuie să ajungă în Statele Unite ale Americii.

Calcule, măsurători fixe şi multă atenţie. De asta a fost nevoie pentru ca un rezervor gigant de gaz să iasă în siguranţă de pe porţile fostei uzine de utilaj tehnologic din Buzău. Rezervorul este primul din cele 6 comandate de către un partener american.

Transportul agabaritic, cu o lungime de 55 de metri si o greutate de peste 250 de tone, a reuşit să iasă de pe străduţele înguste din jurul fabricii la aproape 4 ore după ce s-a pus în mişcare.

Circulatia altor autovehicule în Zona Industrială a oraşului Buzău dar şi pe mai multe şosele din Buzău a fost întreruptă periodic. Transportul urmează să ajungă în portul Olteniţa de unde va fi îmbarcat pe o navă şi trimis în SUA.

Pe întreg traseul, convoiul a fost însoţit de echipe de Poliţie Rutieră, de la societatea Electrica dar şi de la firmele de cablu şi Internet. Potrivit reprezentanţilor firmei transportatoare, rezervorul va ajunge în port miercuri după-amiază.

Sursa: adevarul.ro

loading...
DISTRIBUIȚI