Otrava care îți afecteaza inima și care ucide peste 500.000 de oameni în fiecare an! Vezi cum poți să te ferești de ea!

2159
0
DISTRIBUIȚI

Cea Mai Periculoasa Pentru Inima: Aceasta Otrava Ucide Peste 600 000 de Oameni in Fiecare An!
Legatura dintre consumul de zahar si bolile de inima a fost facuta acum mai bine de 60 de ani, insa abia acum a fost complet confirmata. Ce a durat atat, poate va intrebati?

Ei, bine industria producatoare de zahar si alte produse pe baza de zahar a incercat sa musamalizeze totul.
Aire Schmidt de la Universitatea din California, autorul unui studiu renumit ce facea conexiunea dintre consumul de zahar si bolile inimii, John Judkin si Dr Ansel Keys sunt doar cateva nume carora trebuie sa le multumim pentru atentionarea referitoare la consumul de zahar in exces.
Zaharul este o sursa de energie vitala pentru organism.

Zaharurile naturale se gasesc intr-o varietate de surse, cum ar fi laptele si fructele, dar nu acestea reprezinta o problema importanta pentru organism. Ingrijorator ar trebui sa fie consumul de indulcitori artificiali si al alimentelor procesate.

Este recomandata limitarea consumului de zahar, la numai 6 lingurite de zahar sau 100 calorii de zaharuri pentru femei si 9 lingurite sau 150 calorii de zaharuri pentru barbati. Cititi cu atentie etichetele produselor. Este necesar sa cunoasteti ca glucoza, zaharoza, lactoza, fructoza, maltoza, sirpul de malt, melasa si dextroza sunt toate denumiri de zaharuri.
O dieta bogata in zahar poate duce la obezitate si diabet, ambele crescand riscul de a dezvolta boli de inima.

De obicei, aportul de zahar este mare in randul persoanelor care mananca grasimi saturate si trans si au o predispozitie catre boli de inima.
Limitati cantitatea de zahar din alimentele procesate si incercati sa atingeti aportul zilnic recomandat de zahar, prin consumul de alimente proaspete si sanatoase, cum ar fi fructele, legumele si cerealele integrale care promoveaza starea buna de sanatate. Cititi in continuare..

loading...
DISTRIBUIȚI