PANICĂ în familia Denisei Manelista după ce aceasta a fost găsită INCONȘTIENTĂ chiar de mama ei! Ce se petrece în aceste momente cu artista!

5910
1
DISTRIBUIȚI
loading...

Momente de panică în familia Denisei Manelista! Artista a fost găsită inconştientă de mama ei, miercuri seara, iar joi a fost preluată de urgenţă de o ambulanţă SMURD.

Surse apropiate artistei au dezvăluit pentru cancan.ro, că tânăra a ajuns de nerecunoscut, având ”faţa uscată şi picioarele umflate”.

Starea de sănătate a Denisei Manelista se înrăutăţeşte pe zi ce trece. Zilele trecute, artista a fost găsită în stare de inconştienţă de mama ei. Când a intrat în cameră, femeia a găsit-o pe Denisa întinsă pe pat, inertă. Speriată şi îngrozită a făcut tot posibilul pentru a o trezi. În disperare de cauză, mama Denisei a cerut ajutorul medicilor. Se pare că vedeta a fost stabilizată după mai bine de o oră. Medicii i-au explicat apoi mamei că aceste crize sunt, din păcate, de aşteptat şi că Denisa este în pericol.

Joi dimineaţă, artista a fost preluată de o ambulanţă SMURD. Surse din apropierea Denisei au dezvăluit că şi fizic aceasta este transformată total: “Un echipaj SMURD a ajuns imediat la blocul din Berceni. Denisa a fost preluată de urgenţă şi dusă la spital. Arăta înfiorător, sărăcuţa! Faţa i s-a uscat, pomeţii erau proeminenţi. În schimb, avea picioarele umflate. Imaginea era, pur şi simplu, horror”.

Cu puţin timp înainte de criza Denisei, un apropiat de-al acesteia a fost filmat în timp ce se ducea la aceasta cu mai multe fiole de albumină umană, o soluţie perfuzabilă care li se administrează persoanelor cărora le cedează ficatul.

loading...
SURSĂcancan.ro
DISTRIBUIȚI