PRĂPĂDUL a ajuns pe teritoriul țarii noastre! În județul Constanța TOATE Drumurile Naționale au fost ÎNCHISE! Autostrada Soarelui închisă parțial!

1231
0
DISTRIBUIȚI
loading...

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Interventiilor face un apel către populația judetului Constanta să evite pe cât posibil deplasările din localitățile unde se află pentru că la ora 22,00 toate drumurile naționale și judetene vor fi inchise. Autoritățile cer ca toate autocamioanele care se află in trafic să se opreasca în prima localitate și să staționeze până la noi detalii privind starea drumurilor.

În județul Constanța viscolul a revenit în forță, vizibilitatea este extrem de redusă. Ninsoarea este spulberată de vântul puternic. Codul portocaliu de viscol și ninsori nu a intrat încă în vigoare însă deja sunt probleme pe drumurile din județ. Potrivit reprezentanților CJ Constanța, utilajele Regiei de Drumuri Județene intervin pentru deblocarea a zeci de mașini rămase în nămeți. Drumurile naționale din județul Constanța au fost deja închise de mai bine de o oră.

Cu excepția DN 39 Constanța-Mangalia,pe toate celelalte drumuri naționale traficul a fost interzis. Este vorba de DN3 Constanța – Ostrov, DN38 Agigea – Negru Vodă, DN22 Ovidiu – Tulcea,  DN22C Murfatlar – Cernavodă. Nici la vecinii bulgari, la frontiera cu Vama Veche nu se circulă. La Negru Vodă sunt blocate 14 autotrisme. Se lucrează pentru deblocarea lor.

Pentru Autostrada A2  a fost dispusă măsura închiderii circulației rutiere pe ambele sensuri de mers, de la kilometrul 160 la kilometrul 212, între Cernavodă și Constanța. Aceeași măsura a fost dispusă și pentru Autostrada A4, tronsonul Ovidiu – Agigea.

loading...
DISTRIBUIȚI