RĂSTURNARE DE SITUAȚIE în cazul Denisei Manelista! Medicii din Cuba AU DAT RĂSPUNSUL după ce au analizat dosarul cântăreței!

853
0
DISTRIBUIȚI
loading...

Starea de sănătate a Denisei Răducu este extrem de gravă, iar familia nu mai ştie ce să facă pentru a o salva. Dosarul cu analizele artistei a ajuns la clinici din mai multe ţări, însă răspunsul medicilor este unul crunt.

Denisa luptă cu toată fiinţa ei să trăiască, însă medicii sunt sceptici în privinţa şanselor acesteia. Iubitul blondei ar fi trimis dosarul cu analize la clinici din mai multe ţări, însă medicii ar fi dat toţi acelaşi răspuns, că nu se mai poate face nimic pentru aceasta. După ce mult timp s-a vehiculat ca Cuba ar fi singura ei șansă de supraviețuire, nici răspunsul de aici nu a fost mai încurajator, însă un medic s-a arătat dispus să vină în ţară şi să încerce să-i salveze viaţa.

“Dr. Jose Lopez Losada s-a oferit sa vina in tara pentru Denisa cand a auzit ca nu e transportabila. Leo Iorga a vorbit cu el. Din Cuba, de la una din clinici, i-a fost prescris un medicament pe baza de venin de scorpion albastru, spirulina, si inca ceva pentru imunitate. Medicamentele ar fi ajuns deja la Denisa. E adevarat ca inca nu are toate raspunsurile din Cuba, ca s-a intarziat cu ele. Dar, in principal, in Cuba medicii nu ar putea trata boala ei, sau cel putin asa au lasat de inteles. Ei nu sunt specializati pe boli la ficat, in schimb trateaza cancerul de pancreas in cateva saptamani. Le e greu si lor sa spuna ca sansele sunt minime. Familia, in special iubitul Denisei a trimis dosarul cu analize, tradus, la mai multe clinici din strainatate: Germania, Turcia, Spania si de acolo li s-a spus ca nu se mai poate face nimic”, au declarat surse din apropierea Denisei Răducu.

loading...
SURSĂcancan.ro
DISTRIBUIȚI