Reacția DEPLASATĂ a lui Mircea Badea după decesul jurnalistului Andrei Gheorghe! Ce afirmații a făcut Badea!

340
0
DISTRIBUIȚI

Cunoscutul jurnalist Andrei Gheorghe a murit luni, 19 martie 2018. Avea 56 de ani. La scurt timp după aflarea veştii, Mircea Badea a făcut câteva afirmaţii nepotrivite, într-un asemenea moment, despre Andrei Gheorghe. Se ştia faptul că cei doi nu au fost în relaţii bune.

Chiar şi în aceste clipe, Mircea Badea nu a uitat să amintească faptul că fostul jurnalist Andrei Gheorghe a avut probleme cu legea în 2003, după ce a consumat marijuana.

„Nu am fost niciodată amic cu Andrei Gheorghe. Nu vreau să comentez în niciun fel acest eveniment dramatic. Nu vreau să mă refer, în niciun fel, la acest subiect. În 2003, el spusese pe post, la Pro FM, că fuma marijuana. Atunci, Parchetul s-a autosesizat”, a spus Mircea Badea, conform antena3.ro.

În 2003, Andrei Gheorghe a fost arestat timp de câteva ore, acuzat că a consumat droguri. La ieşire, Andrei Gheorghe afirma: „Mi s-a spus că sunt arestat. Mi-am sunat mama şi soţia şi le-am spus eu despre ce s-a petrecut, ca să nu afle din alta parte. După trei ore, mandatul nu a fost confirmat. Consider că este o hărţuire”.

Luni, 19 martie, în jurul orei 22:15, un apel la 112 a anunţat că o persoană este decedată la locuinţa din Voluntari. Cel care a sunat era un îngrijitor. Echipajul de ambulanţă sosit la faţa locului a constatat decesul. Ulterior, s-a confirmat că persoana era Andrei Gheorghe, conform IPJ Ilfov. Poliţia va deschide în acest caz un dosar de moarte suspectă.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Ilfov, Ciprian Romanescu, este aşteptat medicul legist pentru stabilirea cauzelor morţii.

Tatăl lui Andrei Gheorghe, originar din România, a studiat la şcoala de aviaţie din Lipeţk, Rusia, iar mama sa rusoaică fiind, era chiar fiica comandantului şcolii de aviaţie. Andrei Gheorghe a absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine (secţia rusă-engleză), Universitatea din Bucureşti.

Între 1991 şi 1993, Andrei Gheorghe a fost reporter special la Radio Constanţa şi a realizat mai multe emisiuni la posturile Radio Sky Constanţa (1993- 1996; „Videomania”, „Vineri 13″). Pro FM Bucureşti (1996-2002;”Midnight Killer” „13-14 cu Andrei Gheorghe„), şi „Lanţul Slăbiciunilor” la Pro TV.

În 2002 şi 2003 realizează la Antena 1 emisiunea „Gheorghe” şi reia emisiunea „13-14 cu Andrei”, mai întâi la Radio 21, şi apoi în perioada 2005-2006, la Radio Total.

Andrei Gheorghe avut un rol secundar în filmele „Amen” al lui Costa Gavras, Tinereţe fără tinereţe al lui Francis Ford Coppola (film aflat în faza de preproducţie) şi a colaborat cu Paraziţii pentru albumul Irefutabil. În 2004 este consilier media şi realizator de emisiuni („Politica, frate!” şi „Am o ştire pentru tine!”) la Realitatea TV. A scris la „Academia Caţavencu” şi în ghidul „24-FUN”. În afară de realizarea de emisiuni radio şi TV, a deţinut funcţii de conducere la posturile unde a lucrat: director general al Radio Sky Constanţa şi Pro FM Bucureşti, director de programe al trustului Media Pro, consilier în probleme de marketing la Antena 1 Bucureşti. În 2006 în colecţia „Ego Publicistică” de la Polirom a apărut volumul „Midnight Killer – Banalitatea s-a născut la oraş”, însoţit de un CD audio.

Andrei Gheorghe a fost realizatorul emisiunii „Cu Gheorghe şi Mihaiu” de la Radio Guerilla şi a acceptat provocarea de la Kanal D pentru a modera cel mai îndrăzneţ reality-show românesc: „Rătăciţi în Panama”.

Andrei Gheorghe a avut în 2009 un nou proiect „www.presa.nu”

Din data de 5 ianuarie 2010, Andrei Gheorghe s-a ocupat cu organizarea departamentului de comunicare din cadrul Ministerului de Finanţe până în luna februarie a aceluiaşi an.Din data de 3 octombrie 2010 realizează emisiunea „Salutare Naţiune” pe canalul Prime în Chişinău, Republica Moldova.Din data de 24 octombrie 2010 realizează emisiunea „Clubul de poker” pe canalul Prima TV în România.

În 2012, Andrei Gheorghe a realizat emisiunea „Oameni şi oameni” pe canalul The Money Channel.

loading...
DISTRIBUIȚI