SHOW facut de Marius Sumudica la conferinta de presa dupa meciul Astrei! Ironii la adresa lui Gigi Becali!

820
0
DISTRIBUIȚI
loading...

Marius Șumudică a făcut show la conferința de presă și n-a ezitat să fie ironic și să-i atace pe steliști. Antrenorul Astrei a dezvăluit ce ofertă a avut în această săptămână din Anglia și cum a fost convins în ultimul moment să continue pe banca giurgiuvenilor. 

Tehnicianul Astrei a susținut discursul atât în română, cât și în engleză și chiar s-a amuzat: „Am dat-o pe engleză, â?”, dar a fost pus în dificultate de întrebarea unui jurnalist, care a vorbit prea rapid: „Asta nu e engleza mea. Eu sunt mai din Est așa, i have another accent”, a glumit iar Șumudică.

„Sunt foarte bucuros că atmosfera e mai animată și sunt mai multe persoane ca anul trecut. A fost seara noastră, chiar dacă am avut și noroc. Dar în fotbal dacă nu ai noroc nu poți învinge și norocul ține cu cei puternici.

Am întâlnit o echipă cu mult peste nivelul nostru. Dar am dovedit azi că formăm un grup puternic. Este una dintre cele mai frumoase zile din viața mea la fel precum cea în care mi s-au născut copiii, pentru că știam că sunt ai mei.

Le doresc mult noroc în Premier League celor de la West Ham. Vreau să îmi felicit jucătorii, mi-aș dori și eu să am un astfel de public. Noi avem multe cereri de bilete pentru grupe, în jur de 500 (râde).

Asta e viața. Oamenii care s-au născut în Anglia sunt norocoși. Eu sunt mai puțin norocos, dar îmi respect țara și fac totul pentru ea. Mi-aș dori să rămân cât mai mult în Anglia, dar aștept oferte.

Eu nu pregătesc echipa asta de două luni, pentru că FIFA îmi dă o decizie, FRF altă decizie, poate că pentru se vrea ca altă echipă să câștige titlu. Am un panou acasă și tai datele așa, ca femeile la menstruație ca să ajung să antrenez”, a zis Șumudică la conferința de presă.

…ironii la adresa lui Gigi Becali:Nu i-am făcut pe plac unui patron din Liga 1 care își dorea doar ca echipa lui să se califice în grupe. Iată că s-a calificat și Astra și market polul se împarte între Steaua și Astra”.

…despre oferta din Anglia:Tot lotul meu de jucători câștiga 120.000 de euro pe lună. Cred că este o performanță incredibilă. Cu cele 4-5 milioane dorm liniștit până la vară. Apropo, chiar m-a sunat cineva și am o ofertă de la Port Vale, dar acum m-am calificat. Îmi pare rău”.

…despre momentul în care a vrut să renunțe: „Alibec a venit cu lacrimi în ochi la mine și mi-a zis domn profesor eu nu pot juca dacă dumneavoastră plecați. După 1-5 la Cluj am vrut să renunț. Dar au venit jucătorii și m-au convins”.

Sursa: GSP

loading...
DISTRIBUIȚI