Știrea zilei: Klaus Iohannis ARE DEJA „ÎNLOCUITORUL”! O va înlocui pe Codruța Kovesi cu o procuroare CONTROVERSATĂ!

176
0
DISTRIBUIȚI

„Iohannis are deja înlocuitorul” – „Se impune clarificarea tuturor aspectelor într-o anchetă penală, dar și disciplinară”.

Unul dintre cei mai bine informați jurnaliști, Sorin Roșca Stănescu a făcut unul dintre cel mai importante și neașteptate anunțuri: „Klaus Iohannis va semna revocarea Laurei Codruţa Kovesi”.

„Kovesi va merge cu siguranţă la CSM şi se va apăra cum ştie ea”, a spus Sorin Roșca Stănescu în studioul RTV. „Klaus Iohannis va semna fără să clipească revocarea Laurei Codruţa Kovesi, vă spun sigur asta. Va fi o negociere dură, dar s-a hotărât déjà”, a subliniat Roșca Stănescu.

Mai mult, Sorin Roșca Stănescu a anunțat că ar exista deja o variantă de înlocuire a Laurei Kovesi — aspect firesc în condițiile în care s-ar adeveri prima parte a informației.

„Iohannis are deja înlocuitorul — s-ar putea să fie şeful DNA Piteşti”, a afimat Sorin Roșca Stănescu la România TV.

De precizat că șeful Serviciului Teritorial DNA Piteşti este procurorul Daniela Lupu. Lupu a fost delegată în noiembrie 2013 în fruntea DNA Pitești din funcția pe care o deținea până atunci — procuror șef al DIICOT Vâlcea.

În mass media argeșeană sunt articole care o atacă pe procuroare, acuzând-o de fapte extrem de grave, unele publicații făcând adevărate campanii de presă contra posibilei înlocuitoare a Laurei Kovesi.

Procuroarea este acuzată și de parlamentarul de Argeș Cătălin Rădulescu de a fi înscenat un flagrant unui cetățean pentru ca, ulterior, acesta să fie obligat să facă un denunț mincinos contra deputatului „Mitralieră”.

loading...

„M-au hărțuit din 2013 și m-au provocat în continuare prin astfel de metode”, a declarat deputatul Rădulescu în emisiunea lui Victor Ciutacu. „Deși știau că nu au nicio șansă, au continuat, m-au înregistrat, au trimis astfel de oameni la mine să mă provoace. Probabil că voi face plângere penală împotriva procurorilor de la Argeș, o să fac sesizare la Inspecția Judiciară și la Ministerul Justiției”.

La rândul său, publicația „Lumea Justiției” comentează cazul:

„Se impune clarificarea tuturor aspectelor într-o anchetă penală, dar și disciplinară împotriva procurorilor DNA Pitești, pentru a se afla dacă anchetatorii, în frunte cu șeful unei structuri teritoriale a DNA, Daniela Lupu, au comis într-adevăr infracțiunile denunțate”, scrie LuJU, în ediția din 22 februarie 2018.

Mai menționăm doar că Sorin Roșca Stănescu, cel care a lansat informația, este autorul celor mai multe „previziuni” îndeplinite, în general bazându-se pe informații „din interior”.

loading...
DISTRIBUIȚI