Turnătorii cu IDENTITATE PROTEJATĂ ai lui Sile Cămătaru, au fost DEZVĂLUIȚI chiar de către JUDECĂTORI!

365
0
DISTRIBUIȚI
loading...

Lovitură de teatru în cel mai mare dosar de proxenetism din ultimii ani: martorii cheie, „protejaţi” de „oamenii legii„, au fost deconspiraţi, devenind ţinte vii pentru interlopi, scrie spynews.

Dosarul în care Sile Cămătaru este judecat alături de milionarul Amiran Dzanashvili şi mai mulţi israelieni care deţin cazinouri şi localuri de lux în Bucureşti a luat o turnură neaşteptată. La un termen recent, judecătorii au făcut publice numele „martorilor protejaţi„, expunându-i pe aceştia în faţa membrilor grupării mafiote, existând, din acest moment, riscul ca martorii să fie determinaţi să „uite” unele evenimente şi să îşi schimbe declaraţiile, în favoarea inculpaţilor. Iată ce au menţionat magistraţii, în decizia buclucaşă:

„Citarea persoanelor vătămate şi a martorilor BURAGĂ ALINA, MOŢOI ADRIAN şi MUNTEANU LARISA, precum şi martorii cu identitate protejată MARINESCU ANDREI şi RĂDUCAN GRIGORE, atât la adresele de domiciliu, cât şi cu mandate de aducere, persoanele vătămate se vor cita cu menţiunea că se pot constitui părţi civile până la termenul acordat. Emiterea unei adrese la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti prin care se solicită să facă dovada citării martorilor cu identitate protejată cu mandate de aducere şi să comunice documentele care au fost secrete referitoare la ZAHARIA MĂDĂLINA, căreia i s-a atribuit identitatea protejată – martor Toader Petre”.

Sile Cămătaru a fost arestat în 2014 într-un dosar de proxenetism, în care este acuzar că, alături de 47 de complici, ar fi plasat prostituate în hoteluri de lux din Capitală. Oamenii lui Sile Cămătaru ar fi adus prostituate la hoteluri, dar și în zona cazinourilor, pentru a atrage jucători. Grupul era implicat și în fapte de cămătarie în cazinouri, unul dintre acestea fiind deținut de Amiran Dzanashvili, fostul iubit al Simonei Pătruleasa.

Probele au fost furnizate cu ajutorul ofițerilor din Departamentul de Informații și Protecție Internă, iar în dosar au fost implicate aproximativ 100 de persoane. Sile Cămătaru era monitorizat de aproximativ o jumătate de an, după ce ofițerii de poliție au obținut informații conform cărora acesta controla aproximativ 40 de prostituate, plasate la hotelurile de lux din București.

loading...
DISTRIBUIȚI