Victorieeeee! Simona Halep este în finala turneului de la Roland Garros!

403
0
DISTRIBUIȚI

Simona Halep e la o singură victorie de trofeul de la Roland Garros, care îi poate da posbilitatea de a-şi îndeplini visul de a câştiga primul Grand Slam din carieră.

Simona Halep a trecut şi de Garbine Muguruza şi s-a calificat în finala turneului de la Roland Garros. Liderul WTA a făcut un prim set perfect în care şi-a demolat adversara, impunându-se cu 6-1. În setul al doilea, Halep a avut ceva probleme, dar a rezistat eroic în momentele delicate şi s-a impus cu 6-4. Simona va juca în finală cu învingătoarea din meciul Sloane Stephens – Madison Keys, care se va disputa în scurt timp. Este a treia finală pentru Halep la Roland Garros, după cele din 2014 şi 2017, ambele pierdute.

SETUL II Halep – Muguruza 6-4 VICTORiEEEE! Halep – Muguruza 5-4 Simona a câştigat cel mai lung game al meciului, care a durat peste zece minute Halep – Muguruza 4-4 Halep – Muguruza 3-4 Halep – Muguruza 2-4 Halep – Muguruza 2-3 Halep – Muguruza 1-3 Halep – Muguruza 1-2 break Muguruza Halep – Muguruza 1-1 Halep – Muguruza 1-0 Simona câştigă primul set de o manieră entuziasmantă. Halep – Muguruza 6-1 Halep – Muguruza 5-1 Halep – Muguruza 5-0 break Halep Halep – Muguruza 4-0 Halep – Muguruza 3-0 un nou break pentru Halep Halep – Muguruza 2-0 Halep – Muguruza 1-0 Simona începe cu break Halep şi Muguruza se întâlnesc azi, după ora 16.00, într-un meci care aduce faţă în faţă numărul 1 şi numărul 3 mondial.

Bilanţul meciurilor directe este favorabil jucătoarei din Spania, care conduce cu 3-1, dar singura dispută pe zgură dintre ele a fost câştigată de Simona. În cealaltă semifinală de pe tabloul feminin de la Roland Garros se întâlnesc americancele Sloane stephens şi Madison Keys.

loading...
DISTRIBUIȚI