VODEO! O EXPLOZIE puernică A ARUNCAT ÎN AER o piață de artificii din Mexic! Cel puțin 29 de persoane și-au pierdut viața, iar alte 70 au fost rănite!

636
0
DISTRIBUIȚI
loading...

O explozie la o piaţă de artificii din Mexic a avut loc marți. Cel puţin 29 oameni cu murit și 70 au fost răniți.

Șeful serviciului mexican de protecție civilă, Isidro Sánchez, care a spus la postul mexican Foro TV că bilanțul provizoriu al victimelor a ajuns la cel puțin 29 de morți și zeci de răniți și că este posibil ca numărul morților să mai crească. Cauza exploziei nu a fost stabilită încă.

Explozia a avut loc la San Pablito, una din cele mai cunoscute pieţe de artificii, situată în Tultepec, la 40 de kilometri distanţă de capitală.

Imaginile de la faţa locului arată un fum imens care se ridică deasupra pieţei unde sunt amplasate tarabele cu artificii. La locul exploziei au ajuns mai multe ambulanţe, pentru a prelua răniţii.

Potrivit autorităţilor, mai multe case din apropiere au fost avariate, iar oamenilor li s-a recomandat să nu se apropie la mai puţin de 5 kilometri de locul exploziei, pentru a evita pericolele şi a nu încurca operaţiunea de intervenţie la faţa locului.

În 2005, aceeaşi piaţă a fost afectată de un incendiu urmat de explozii multiple, chiar înaintea Zilei Naţionale a Mexicului. Tot în piaţa San Pablito, în septembrie 2016, sute de standuri au fost distruse, tot în urma unui incendiu.

loading...
DISTRIBUIȚI