A primit ce merita! Maria l-a părăsit pe Mihai Neşu în 2012 pentru că „nu pot să stau cu un bărbat paralizat”. Cum arată femeia în 2018!

972
0
DISTRIBUIȚI

Mihai Neşu a divorţat de soţia sa Maria, în 2012, după ce a avut accidendtul în Olanda, care îl ţine şi acum în scaunul cu rotile. „Nu pot să sta cu un bărbat paralizat”, a fost explicaţia ei. Fosta soţie a stelistului s-a mutat recent în America şi s-a stabilit acolo.

Mihai şi Maria s-au cunoscut în 2000, iar şase ani mai târziu s-au căsătorit. După alţi şase, cei doi şi-au spus adio. Acum, Maria trăieşte în ţara tuturor posibilităţilor, iar Neşu se ocupă de fundaţia sa de ajurorare a copiilor.

Interesant este faptul că fosta nevastă este şi acum singură, putându-se spune că femeia a primit exact ce merita pentru că şi-a părăsit soţul exact când acesta avea mai mare nevoie de ea.

Mihai Nesu: „M-am dus pe drumul credinţei!”

„Mi-am dorit toată viaţa sa fiu fotbalist. A fost dorinţa mea cea mai mare. Şi a doua cea mai mare, să am fooooaarte mulţi bani. Ce să fac cu ei? Nu ştiu! Nu mi-am dat seama nici acum. Nu ştiu de ce mi s-a întâmplat asta (n.r. accidentarea).

Pe mine m-a ajutat să mă descopăr pe mine care eram cu adevărat, nu ce voiam eu să par. Tot ce mi se întâmplă în fiecare zi mă face să mă întorc de unde am plecat toţi. Adică la Dumnezeu. Parcă nu te mai deranjează că eşti în scaun.

Toţi avem şanse egale: bolnav, sărac, bogat, sănătos. Cred că Dumnezeu mi-a dat multe daruri pe care nu le-am luat în seamă, eu m-am chitit pe fotbal. Celelalte le-am aruncat la gunoi. Aveam talent şi la desen, la pictură, dar mai ales la modelaj.

Eram singurul care aveam răbdare. Dar, din păcate, nu le-am dat importanţă. Eram animalul din om pe teren şi când plecam acasă eram mieluşel liniştit.

loading...
DISTRIBUIȚI