Abuzata de 30 de politisti desi ar fi trebuit sa fie protejata de acestia! “Grabeste-te sa cresti si sa faci 18 ani!”

763
0
DISTRIBUIȚI

O tânără în vârstă de 19 ani susține că a fost abuzată timp de doi ani de mai mulți polițiști, care ar fi trebuit s-o ajute, și cere daune în valoare de 66 de milioane de dolari, în Oakland, California. Jasmine Abuslin arată cu degetul spre nu mai puțin de 30 de oameni ai legii.

Jasmine Abuslin acuză peste 30 de polițiști că au obligat-o să întrețină raporturi sexuale cu ei, deși ar fi trebuit s-o protejeze. Tânăra a cerut ajutorul oamenilor legii pe vremea când avea 17 ani. În loc s-o ajute, polițiștii ”au continuat s-o exploateze”, se arată în referatul procurorului de caz.

În urma scandalului, trei șefi de poliție din Oakland au demisionat unul după altul, la interval de numai câteva zile, conform jurnaliștilor de la Los Angeles Times. Întreaga poveste a ajuns în atenția publicului în 25 septembrie 2015, odată cu sinuciderea lui Brendan O’Brien, un ofițer de poliție din Oakland. Se pare că bărbatul nu a mai suportat amenințările tinerei că va face publică relația lor. Înainte de a-și lua zilele, polițistul a menționat într-o scrisoare că nu a abuzat niciodată de tânăra lipsită de apărare, care se prostitua de la vârsta de 12 ani.

loading...

Tânăra a fost internată într-un centru de dezintoxicare

O anchetă internă a fost declanșată imediat, iar lucrurile s-au derulat în cea mai mare discreție, până în momentul în care tânăra a fost trimisă, cu ajutorul acelorași ofițeri de poliție, într-un centru de dezintoxicare aflat la celălalt capăt al țării, în Florida. Banii pentru această deplasare au fost asigurați printr-un fond destinat victimelor, deblocat chiar de polițiștii implicați în scandal.

La trei zile după ce a ajuns în centrul cu pricina, fără dreptul de a contacta pe cineva din anturajul ei, tânăra a încercat să fugă, după ce a mușcat un angajat al centrului care a încercat s-o oprească. Imediat după aceea, Jasmine a petrecut câteva zile într-o pușcărie din regiune, iar după ce a fost eliberată s-a întors în California.

”Grăbește-te să crești și să faci 18 ani!”

În luna iunie, Jasmine Abuslin a decis să vorbească. Ea a povestit pentru ABC7 cum a început relația cu primul ofițer de poliție, pe vremea când nu avea mai mult de 16 ani, și cum acesta a căzut victimă farmecului ei. ”Îmi spunea «Grăbește-te să crești, să ai 18 ani». Dar l-am convins. Acum îmi pare rău, pentru că el era bine intenționat.” Treptat, tânăra a început să fie contactată de tot mai mulți polițiști, care-și dădeau unul altuia numărul de telefon al fetei. Se pare că a fost vorba despre mai mult de 30 de ofițeri, din mai multe agenții federale diferite, scrie click.ro.

loading...
DISTRIBUIȚI