ACCIDENT GRAV pe DN1! 4 morti si peste 20 de raniti sunt pana la ora actuala!

739
0
DISTRIBUIȚI

Grav accident pe Drumul National 1, intre Brasov si Fagaras, pe dealul Persani. 4 oameni au murit si alti 26 sunt raniti dupa ce un autobuz plin cu copii s-a rasturnat intr-o curba. Imediat a fost instituit Codul Rosu de interventie si peste 50 de salvatori au ajuns in cateva minute la locul tragediei. In vreme ce medicii de la 4 spitale din Brasov lupta pentru viata victimelor, politia a inceput o ancheta care ii vizeaza atat pe organizatorii deplasarii, cat si firma de transport.

In autocar calatoreau, fara grija, adolescentii din ansamblul folcloric Hora, de la Palatul Copiilor din Iasi. Mergeau la Arad, la un festival, insotiti de cativa adulti. Nenorocirea s-a intamplat in jurul orei 12:30. Autobuzul a intrat cu putere in parapetul ce desparte sensurile de mers si in urma impactului s-a rasucit cu 180 de grade. Trupul soferului si al unui alt pasager adult au ramas prinse intre masina si separator. Cei doi au murit pe loc. Au decedat si alti doi adulti.

loading...

Deplasarea ansamblului folcloric a fost organizata de cei de la Palatul Copiilor din Iasi, care au incheiat un contract cu o firma privata, din comuna Miroslava. Autobuzul folosit avea ITP valabil, facut in aprilie si era autorizat pentru 25 de locuri. Se pare insa ca firma instalase inca doua banchete in masina, pentru a-i mari capacitatea.

Sursa: StirileProTV

loading...
DISTRIBUIȚI