Acuzații GRAVE făcute de Vladimir Putin! NATO vrea să atragă Rusia într-un RĂZBOI! Am DEJUCAT 53 de operațiuni ale serviciilor SECRETE străine!

1765
0
DISTRIBUIȚI

Vladimir Putin a acuzat joi ca aliatii NATO incearca in mod constant sa atraga intr-o confruntare Rusia.

De asemenea, acesta a precizat ca membrii blocului militar occidental continua sa se amestece in problemele interne ale Moscovei. Reactia liderului rus vine la scurt timp dupa ce NATO a anuntat sporirea prezentei navale in Marea Neagra, relateaza Russia Today.

Putin a explicat ca in ultimii ani situatia globala de securitate ”nu s-a imbunatatit, iar multe amenintari deja existente au devenit din ce in ce mai serioase”. De asemenea, presedintele rus a sustinut ca noua misiune declarata a NATO este de a se pune contra Rusiei.

loading...

”Acesta este scopul ascuns in spatele extinderii blocului militar. S-a mai intamplat in trecut, dar acum au gasit o noua justificare pe care ei o cred serioasa. De fapt, ei ne-au provocat in mod constant, au incercat sa ne tarasca intr-o confruntare”, a declarat Vladimir Putin in cadrul unei intalniri cu agentii de rang inalt ai FSB.
Presedintele rus a acuzat ca aliatii ”isi continua eforturile de a se amesteca in treburile noastre interne cu scopul destabilizarii ordinii sociale si politice din Rusia”.

”In trecut, am dejucat pana la 53 de operatiuni ale agentiilor de informatii straine si am prins 386 de agenti ai acestor servicii”. Vladimir Putin si-a exprimat inclusiv regretul pentru ca tarile occidentale nu-si mai coordoneaza eforturile cu rusii in lupta impotriva unor inamici comuni, cum sunt gruparile teroriste.

loading...
SURSĂstirileprotv.ro
DISTRIBUIȚI