ADEVĂRUL a ieșit la iveală! DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE care schimbă tot! Denisa Manelista a făcut totul pentru PUBLICITATE!

2239
0
DISTRIBUIȚI

Dupa o saptamana in care s-au facut tot felul de speculatii, Denisa a acordat un intrviu in care a spus ca se simte mai bine. Un apropiat al vedetei spune ca artista ar fi profitat de toata povestea asta pentru publicitate.

„Denisa s-a simţit rău în ultima perioadă, a fost des pe la medici şi intr-adevăr situaţia este una periculoasă. Însă nici vorbă ca Denisa să fie pe moarte.

Valul de reacţii pe care l-a stârnit în urma apariţiei zvonurilor că este bolnavă i-a făcut pe impresari să profite de acest subiect. Denisa a fost obligată să nu vorbească şi să lase zvonurile să curgă. Din păcate publicitata pe care a atras-o în urma articolelor din ziare a fost prea tentantă.” a declarat un apropiat al vedetei pentru VIP24.ro.

loading...

In momenentul in care a fost intrebat daca si-a inscenat boala, a spus ca nu crede, insa cu siguranta a profitata de asta.

„Nu cred că şi-a înscenat boala, dar sigur a profitat alături de managerii ei. Nu vedeţi ca pe pagina ei de Facebook se pun doar link-uri de promovare a pieselor sale şi la fel se face şi în comentarii? Sunt surprins că a ales varianta asta şi sper ca Dumnezeu să nu o pedepsească.”, a mai declarat apropiatul vedetei.

loading...
SURSĂrevistafresh.ro
DISTRIBUIȚI