Afirmație CONTROVERSATĂ a unui politician român, la adresa Președintelui! “În laboratoare, Iohannis pregătește CRIME ÎNFIORĂTOARE împotriva tinerilor din România!”

395
0
DISTRIBUIȚI

Afirmaţiile controversate au fost făcute de Picu Apostol Roman, unul dintre viceprimarii oraşului Galaţi, într-un material video distribuit prin reţelele sociale.

Potrivit Adevărul, care a semnalat acest subiect, viceprimarul a stârnit zilele acestea numeroase controverse printr-o serie de declaraţii la adresa lui Klaus Iohannis.

Declaraţiile au fost făcute publice prin intermediul unul film distribuit prin reţelele sociale. Din imagini se poate vedea cum Picu Roman se află într-un spaţiu public (cel mai probabil într-un restaurant), într-o ţinută lejeră (trening), iar mesajul este în mod evident direct, către public, nefiind în contextul unei discuţii private.

Iată în continuare câteva fragmente din mesaj, pe care îl puteţi asculta integral în materialul video alăturat. „Ieşirea Preşedintelui Iohannis în piaţă, în faţa unui grup de – sau în fruntea unui grup –  de tineri, chemaţi de pe nu ştiu unde, pe suportul acesta foarte subţire al unor fundaţii sau asociaţii plătite cu bani din străinătate, mă face să cred că acest club, Bamboo, trebuia să fie o repetiţie la clubul Colectiv”, afirmă Picu Roman, in clipul alăturat.

loading...

Picu Roman,despre marea greșeală a Președintelui K.I. de a ieși in strada si de a se alătura manifestanților.Comentariu: I.G.Din câte știu președintele unei tari democratice ar trebui sa fie neutru si un bun mediator a instituțiilor statale. Nu am pomenit pana acum ca președintele unei tari sa iasă in strada sa susțină un demers stradal,oricare ar fi doleanțele acelei grupări.Exceptii fac anumite tari dictatoriale ..,prin America latina..poate.Ma întreb oare..,este si președintele meu??!Sa auzim numai de bine..Stima I.G.

Posted by Ghetu Ilie on 22 Ianuarie 2017

Mai mult decât atât, viceprimarul lasă să se înţeleagă că la Bamboo a fost o tentativă de crimă cu premeditare:

Trebuia să se lase cu victime. Asta este convingerea mea şi convingerea mai multor prieteni şi cetăţeni din municipiul Galaţi. De data asta nu le-a ieşit. De data aceasta Dumnezeu a avut grijă de tinerii aceştia şi nu i-a lăsat să piară în flăcări. De data aceasta Dumnezeu a avut grijă de familia acestor tineri şi a ocrotit poporul român  prin faptul că şi-a întins mantia ocrotitoare faţă de acei tineri care erau la momentul acela în club, în mijlocul unui iad de flăcări care înconjura acest club din toate părţile”.

Vreau să vă spun că această manifestare în fruntea căreia a ieşit Klaus Iohannis îl descalifică şi arată încă o dată că lui Klaus Iohannis este împotriva poporului român. Are ceva cu poporul român. Urăşte poporul român. Urăşte tinerii şi în laboratoarele numai de el ştiute se pregătesc crime înfiorătoare împotriva tinerilor români care au ieşit să se distreze într-un anume club din Bucureşti”, afirmă Roman, potrivit adevarul.ro.

Primarul Galaţiului spune că nu are ce măsuri să ia împotriva subalternului său, deoarece declaraţiile au fost făcute în timpul liber, nu în numele Primăriei.

loading...
VIAadevarul.ro
SURSĂinfoalert.ro
DISTRIBUIȚI