Alegeri 2016! Direct de la bara de striprease, la consiliul judetean! O candidata apare in ipostaze provocatoare!

1737
0
DISTRIBUIȚI

În plină campanie electorală, bomba sexy care candidează la Consiliul Local Petroșani scoate la înaintare ”artileria grea”. O serie de noi fotografii în care tânăra dansează la bara de streaptease au apărut în spațiul public. Instantaneele, spun sursele noastre, ar fi fost făcute într-un club din Italia.

”Sexy consiliera” care apare pe lista de candidați a PRM Petroșani uimește încă o dată alegătorii cu un nou set de fotografii incendiare. De data aceasta însă, Andreea Alina Necoară nu mai pozează provocator în dormitorul personal, ci într-un club din Italia, la bara de striptease.

Imaginile în care candidata la Consiliul Local Petroșani apare lipsită de orice inhibiție, chiar în timpul unei reprezentații la bară, vin după ce în spațiul public au apărut alte imagini cu ea în ipostaze provocatoare. Tânăra s-a pozat în ținute sumare și în ipostaze menite să înfierbânte electoratul de sex masculin, iar fotografiile și le-a postat pe contul personal de Facebook.

consiliera-2-1

loading...

Potrivit libertatea.net, liderii PRM Petroșani n-au fost deranjați de ipostazele bombei sexy mai ales că datorită ei numele organizației a ajuns pe buzele celor mai mulți ortaci din Valea Jiului. Din punct de vedere politic, Alina nu vine cu o ofertă care să capteze atenția, însă pictorialele cu care insistă au reușit să îi aducă tot felul de simpatii în rândul alegătorilor, dar și al colegilor de partid.

consiliera-mare-1

 

 

loading...
DISTRIBUIȚI