ALERTĂ METEO în România! ANM a făcut anunțul în urmă cu puțin timp! COD PORTOCALIU de FURTUNĂ pentru mai multe județe din țară!

326
0
DISTRIBUIȚI

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis mai multe atenţionări nowcasting pentru mai multe judeţe din ţară, în care se vor semnala intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie, averse însoţite de descărcări electrice şi izolat grindină. Judeţele Mureş, Alba şi Sibiu sunt sub cod portocaliu de furtună, alte judeţe fiind sub cod galben.

Potrivit meteorologilor, judeţul Mureş este sub cod portocaliu de furtună până la ora 21:30, iar judeţele Alba şi Sibiu până la ora 21:00.

loading...

Se vor semnala frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului ce local vor depăşi la rafală viteza de 60 km/h şi izolat 80 km/h şi care, trecător, vor lua aspect de vijelie. De asemenea, se vor înregistra precipitaţii de 25 – 30 de litri pe metru pătrat.

De asemenea, judeţele Hunedoara, Caraş-Severin, Botoşani, Suceava, Harghita, Braşov, Bistriţa-Năsăud, Timiş se vor afla sub cod galben de furtună, până la ora 22:00.

Şi aici meteorologii anunţă, ploi însemnate canditativ, descărcări electrice şi rafale puternice de vânt.

loading...
SURSĂa1.ro
DISTRIBUIȚI