Anunț de ULTIMĂ ORĂ făcut de Ministrul Afacerilor Interne despre STAREA de sănătate a MILITARILOR răniți!

345
0
DISTRIBUIȚI

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat într-o intervenţie telefonică la România TV că starea militarilor răniţi care au fost transportaţi la Spitalul Militar Central din Capitală este stabilă. Unul dintre militarii răniţi a fost dus de medici în sala de operaţii, unde a suferit o intervenţie la antebraţ.

“Din nefericire avem trei decese. Azi noapte au plecat spre Bucuresti, din cei 6 pacienti evaluati medical la Campulung, 2 au plecat la Spitalul Militar Central cu elicopterul. Din datele pe care le am in acest moment, pacientii sunt monitorizati in permanenta, dar starea lor este stabila. Unul dintre cei ajunsi la Spitalul Militar este in operatie, sufera o interventie la antebrat.”, a declarat Carmen Dan.

loading...

Ministrul Carmen Dan susţine că operaţiunea de salvare a fost extrem de dificilă, iar riscurile au fost imense.

“A fost o operatiune deosebit de anevoioasa pentru ca acel camion a cazut la aproximativ 40 de metri si interventia salvatorilor a implicat ridicarea cabinei. Exista riscul foarte mare ca acel camion sa alunece si mai mult in prapastie.”, a declarat ministrul Afacerilor Interne.

Astăzi,toate unităţile militare vor ţine un moment de reculegere în memoria celor trei militari decedaţi în accident.

loading...
SURSĂstiripesurse.ro
DISTRIBUIȚI