Anunțul MACABRU că Denisa Manelista A MURIT, a întristat pe toată lumea! REACȚIA rudelor și a apropiaților acesteia!

727
0
DISTRIBUIȚI

Toţi apropiaţii Denisei Răducu s-au scandalizat în urma ştirii false că artista ar fi murit. Printre ei se află şi Minodora, care a scris un mesaj pe o reţea de socializare.

O veste cutremuratoare a fost publicata in urma cu putin timp de un site: “Denisa Manelista a murit”. Informatia groaznica s-a imprastiat cu repeziciune, iar fanii artistei au intrat in panica. Toata suflarea a sperat ca este doar o alarma falsa. In ciuda bolii grele cu care se lupta, admiratorii solistei si nu numai spera in continuare ca organismul tinerei de doar 27 de ani va invinge.

La scurt timp dupa publicare, articolul a disparut, incoltind astfel speranta in inimile fanilor ca nimic rau nu s-a intamplat. Titlul a bagat in sperieti pe toata lumea! Admiratorii au dat click si au vrut sa citeasca detaliile despre Denisa Raducu.

“Denisa Raducu a murit. Cantareata s-a luptat cu o boala groaznica si a incetat din viata la numai 27 de ani”, era titlul articolului care i-a facut pe fanii Denisei sa incremeneasca, scrie spynews.ro.

Minodora este foarte apropiată de Denisa Răducu şi ştie ce se petrece în aceste momente cu tânăra artistă.

„Aloo! Acum îi face cineva masaj la picioare. Subiectul este despre viaţa unui om. Nu este corect”, a scris Minodora pe o reţea de socializare.

„Nu este adevărat, Denisa nu a murit. este o prostie, nu înțeleg de ce apar asemenea zvonuri absurde. Vă dați seama cum este pentru noi să citim asemenea absurdități? Nimeni nu mai verifică, noi răspundem, trebuie doar să fim întrebați”, a declarat în exclusivitate pentru spynews.ro Florian, ruda Denisei.

loading...

În acelaşi timp, iubitul ei, Florin, suferă și dintr-un alt motiv. Mai exact, spun sursele noastre, iubitul Denisei Răducu simte că nu a făcut gestul care i-ar fi dovedit artistei, cu adevărat, ce simte pentru ea. ”O iubește enorm, cred că și-ar fi dat, oricând, viața pentru ea. De aceea, spune el, regretă că nu s-a căsătorit cu ea. Ar fi vrut să o ducă la altar, mireasă, dar nu a apucat. Acum își smulge părut din cap că nu a făcut gestul de cum a aflat că ea este bolnavă, își tot repetă că e prea târziu. Nu am mai văzut o asemenea dragoste, mi-e teamă să nu pățească și el ceva dacă se întâmplă lucruri de care ne temem cu toții”, ne-a spus un apropiat al familiei Denisei.

DENISA nu se poate trezi dintr-un somn greu, medicii se aşteaptă la ce e mai rău! Care e starea de sănătate a artistei

Cântăreaţa de muzică de petrecere Denisa Răducu pare să fie din ce în ce mai slăbită, din cauza bolii cu care se confruntă, iar recent s-a spus că aceasta nu se mai poate trezi dintr-un somn greu, după ce a ajuns de urgenţă la spital.

Medicii care au tratat-o până acum pe Denisa, în speranţa că ea îşi va mai reveni, au mărturisit recent că aceasta nici nu a mai pus gura pe mâncare de zile bune, fiind hrănită prin perfuzii. De asemenea, cadrele medicale se aşteaptă acum la ce e mai rău, pentru că nu mai cred că sunt şanse ca artista de manele să se vindece, ei sperând într-o minune, la fel ca apropiaţii.

De asemenea, cei din spital le-ar fi vorbit celor din familia Denisei, pentru a-i pregăti, asta deoarece veştile nu par să fie bune, ci doar să se înrăutăţească.

”Denisa, de trei zile, nu a mai pus gura pe mâncare. Abia au reuşit să îi dea o gură, sau două, de apă ca să îi mai ude buzele. Acum, Denisa, stă mai mult cu ochii închişi. A închis ochii,  din când în când îi mai deschide şi tresare. Durerile pe care le îndură sunt groaznice, o ţin doar pe calmante. Nu au ce să îi mai facă. Cred că i-au făcut nişte glucoză, nişte calmante, dar altceva nu au ce să mai facă”, povestește un apropiat al familiei Denisei.

loading...
SURSĂspynews.ro
DISTRIBUIȚI