ATENȚIE ȘOFERI! De luni va începe “PRĂPĂDUL” într-unul din orașele din țară! Veți fi nevoiți să scoateți din buzunare MINIM 600 de lei!

184
0
DISTRIBUIȚI

E ultima amânare, de patru zile, până luni.

De la 1 februarie ar fi trebuit să se facă primele ridicări de mașini parcate neregulamentar. Conducerea Urbis Serv a anunțat însă de dimineață că procedura se va amâna patru zile pentru a începe de luni, prima zi a săptămânii.

Utilajul pentru ridicări e pregătit, personalul a mutat deja de antrenament câteva mașini în perioada asfaltărilor din toamnă, iar relația cu poliția locală este stabilită.

Tarifele pentru ridicare/transport/depozitare, sunt în valoare de 600 lei (ridicare= 300 lei, transport= 200 lei, depozitare= 100 lei/zi).

Dacă utilizatorul/proprietarul se prezintă la autovehicul și nu se mai efectuează transportul și depozitarea se va achita doar suma de 300 lei, reprezentând deplasarea pentru ridicare.

În plus, pentru staționarea neregulamentară, șoferii vor primi și 290 de lei amendă dacă  aceasta e plătită în 48 de ore (4-5 puncte de amendă şi 3 puncte penalizare la permisul de conducere).

În aceste condiții, de luni, șoferii din Buzău sau cei care tranzitează Buzăul, trebuie să fie foarte atenți la locul în care își lasă mașinile. E de preferat să achite taxa de parcare de 2 lei pe oră în parcările Urbis Serv, decât să se trezească că băieții de la ridicări trăgând șufa pe sub autoturism sau, mai rău, cu ea dusă în parcarea Urbis Serv din parcul Crâng.

loading...

Măsura ridicării autovehiculelor se aplica în cazuri precum:

– oprirea/stationarea autovehiculelor in staţiile mijloacelor de transport public de persoane;

– în intersecţii, inclusiv cele cu circulaţie în sens giratoriu, precum şi în zona de preselecţie unde sunt aplicate marcaje continue;

– pe treceri de pietoni, in zone rezidentiale/pietonale;

– pe trotuare si piste de biciclete;

– pe drumurile publice cu o lăţime mai mica de 6 m;

– în dreptul cailor de acces care deservesc proprietăţile alăturate drumurilor publice;

– în dreptul altui vehicul oprit pe partea carosabilă, dacă prin aceasta se stânjeneşte circulaţia a două vehicule venind din sensuri opuse, precum şi în dreptul marcajului continuu, în cazul în care conducătorii celorlalte vehicule care circulă în acelaşi sens ar fi obligaţi, din această cauza, să treacă peste acest marcaj;

– în locul în care se împiedică vizibilitatea asupra unui indicator sau semnal luminos.

loading...
SURSĂbuzoienii.ro
DISTRIBUIȚI