Au urcat într-un TREN PĂRĂSIT fără să știe ce este în realitate! Când au văzut ce se afla înăuntru NU AU MAI COBORÂT până nu a venit poliția!

1844
0
DISTRIBUIȚI

Doi bărbaţi din Polonia au găsit un tren nazist din Al Doilea Război Mondial, pe o cale ferată părăsită, din apropierea oraşului Wroclaw.

Oamenii au urcat la bord şi au rămas uluiţi. Vagoanele erau pline cu lingouri de aur, în total, aproximativ 300 de tone de aur. Pe lângă această cantitate masivă de metal preţios, bărbaţii au mai dat şi peste armament.

Bucuroşi de descoperirea lor, polonezii au început să se teamă că nu vor beneficia de nimic din această avere, după ce vor raporta totul autorităţilor. Au chemat poliţia şi istoricii prin telefon şi n-au mai coborât de la bord până n-au primit asigurări că vor primi şi ei o parte din aur.

Li s-a promis, cu acte, că vor fi recompensaţi pe măsură. Experţii au evaluat descoperirea la cel puţin 1 miliard de dolari.

Altfel, istoricii nu-şi explică dispariţia şi apariţia trenului. Se crede că mijlocul de transport „s-a făcut nevăzut” în 1945, într-un tunel din care n-a mai ieşit. Alţi cercetători consideră că, până acum, trenul a fost căutat în locuri total greşite.

loading...
SURSĂrealitatea.net
DISTRIBUIȚI