Autoritățile sunt în stare de ALERTĂ! “MOARTEA GRI” arată ca CIMENTUL și poate UCIDE dacă este atinsă cu mâinile!

1055
0
DISTRIBUIȚI

În urma mai multor decese relaționate cu drogurile care s-au petrecut în Georgia, Alabama și Ohio (S.U.A.), polițiștii din Statele Unite au tras un semnal de alarmă referitor la apariția unui noi drog mortal care se pare că poate ucide chiar dacă e atins cu mâinile acoperite.

Autoritățile susțin că ceea ce a luat denumirea de ,,Moartea Gri” este o combinație letală între heroină, fentanil și carfentanil, folosit în tranchilizantele pentru elefanți, dar și un compus sintetic numit U-47700. Se pare că acest drog poate ucide un consumator dintr-o singură doză iar peste 50 de persoane au murit deja în ultimele 30 de luni în statele Georgia, Alabama și Ohio. Anchetatorii cred că respectivele decese au legătură cu acest nou drog.

Iată ce a spus Deneen Kilcrease, manager al secției de chimie de la Biroul de Investigații din Georgia, celor de la The Associated Press: ,,Acest drog este una dintre cele mai periculoase combinații de substanțe pe care am văzut-o în ultimii 20 de ani”.

Conform Forbes, citat de stirileprotv, acest drog poate fi injectat, fumat sau inspirat pe nas, în funcție de consistență, și arată ca un amestec de ciment. Pe străzile din SUA poate fi cumpărat cu 10 dolari.

loading...
SURSĂstiri.rol.ro
DISTRIBUIȚI