Bărbat UCIS pe DN 17 chiar de autospeciala POLIȚIEI în timp ce patrula prin comună! Cum a fost posibil ca Agentul de Poliție să NU VADĂ victima!

597
0
DISTRIBUIȚI

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud, un poliţist de la secţia de Poliţie din Tiha Bârgăului a lovit, joi dimineaţa, cu autospeciala de serviciu, un bărbat căzut pe carosabil, în timp ce patrula prin comună.

Accidentul s-a petrecut pe DN 17, care leagă Bistriţa de Suceava, în localitatea Tiha Bârgăului.

Bărbatul accidentat se afla întins pe carosabil, îmbrăcat în haine închise la culoare, desculţ şi fără niciun act de identitate asupra sa, nefiind observat nici de poliţistul aflat la volanul maşinii, nici de colegul său aflat în dreapta.

“Un agent de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean, aflat în timpul serviciului de patrulare, a accidentat un bărbat care se afla căzut pe partea carosabilă a DN 17. Accidentatul urmează a fi idetificat, acesta fiind transportat de echipajele medicale la Spitalul de Urgenţă Bistriţa”, a declarant presei ag.princ Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

Bărbatul accidentat a fost preluat în stare foarte gravă de echipajele medicale.

“La locul solicitării am găsit un pacient de 50-60 de ani, cu un traumatism cranio-cerebral grav, cu traumatism toraco-abdominal, cu o fractură deschisă la glezna dreaptă, care a intrat în scurt timp în stop cardio-respirator, fiind resuscitat cu succes, intubat, ventilat mecanic. A fost preluat şi transportat la UPU pentru investigaţii suplimentare, cu pronostic rezervat”, a declarat medicul de gardă al SMURD Bistriţa, dr. Gheorge Muhti.

Agentul de poliţie care se afla la volanul maşinii a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii bistriţeni au început o anchetă şi încearcă să îl identifice pe bărbatul accidentat de maşina Poliţiei.

Mai târziu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Bistriţa, dr. Mihaiela Mastan, a declarat că bărbatul accidentat la Tiha Bârgăului a murit la puţin timp după ce a ajuns la spital, din cauza numeroaselor răni suferite.

Poliţiştii au reuşit să îl identifice pe bărbat, acesta fiind din Tiha Bârgăului.

Sursa: mediafax.ro

loading...
DISTRIBUIȚI