Bataie cu pari si topoare, in mijlocul zilei, intr-un oras din Romania! Combatantii s-au retras, plini de sange, dupa ce au obosit!

475
0
DISTRIBUIȚI

Bătaie în toată regula în localitatea botoşăneană Flămânzi. Doi bărbaţi s-au războit cu parul, sapa şi toporişca, ziua în amiaza mare şi în văzul tuturor. Şi-au spart capetele şi au făcut şi victime colaterale. S-au potolit abia după ce s-au umplut de sânge şi au obosit.

Spiritul răsculaţilor de la 1907 se pare că nu a pierit la Flămânzi  nici măcar în secolul XXI. Oameni când se mânie, pun mâna pe par, sapă sau topor şi îşi fac singuri dreptate.

Elocvente sunt imaginile surprinse, pe 20 septembrie, de un şofer care traversa oraşul Flămânzi, o fostă comună transformată în 2004 în urbe. Conducătorul auto mergea pe drumul naţional ce leagă Botoşaniul de Iaşi. S-a oprit însă după ce a observat o scenă desprinsă parcă din bătăliile medievale.

Păruiala ziua în amiaza mare

Imaginile surprinse de şofer sunt elocvente. Doi bărbaţi înarmaţi, unul cu un par şi cu o toporişcă, celălalt cu o sapă se reped unul asupra celuilalt. Se altoiesc fără inhibiţii în văzul tuturor, ziua în amiaza mare, pe marginea unui drum naţional tranzitat. O femeie în vârstă se repede să-i despartă. Este însă neinspirată, fiindcă unul dintre combatanţi o loveşte cu parul direct în cap.

Femeia cade secerată. Îşi revine şi se ridică. Între timp, soarta luptei se decide. Cel mai dibaci reuşeşte să repete isprava cu femeia. Îl loveşte în moalele capului pe adversar şi îl lasă lat pe marginea drumului. Nu a scăpat nici el ieftin, fiindcă bărbatul cu parul a reuşit să-i spargă capul. După ce s-au războit, combatanţii se retrag plini de sânge, fiecare în ograda lui. Nimeni nu a intervenit să-i despartă pe cei doi oameni care probabil s-ar fi omorât, dacă nu ar fi obosit să se mai bată.

loading...
DISTRIBUIȚI