BREAKING NEWS! Libera circulație între Marea Britanie și Uniunea Europeană se încheie! Ce vor trebui să facă cetățenii UE!

455
0
DISTRIBUIȚI

Un reprezentant al Theresei May a anunțat că libera circulație în Marea Britanie se încheie în martie 2019, transmite Reuters.

Purtătorul de cuvânt spune că propunerile de imigrare post-Brexit vor fi analizate individual. El adaugă că speculație referitoare că libera circulație va continua în forma actuală ar fi greșită.

Purtătorul de cuvânt al premierului declară că există un acord larg între guvern pentru a face Brexit-ul cât mai ușor posibil adăugând că detalii precise privind faza de punere în aplicare a noilor măsuri vor fi stabilite în urma negocierilor.

Libera circulație a persoanelor între UE și Regatul Unit se va încheia în martie 2019, au declarat miniștrii guvernului britanic. De la acea dată, cetățenii UE care se mută în Regatul Unit vor trebui să se înregistreze, cel puțin până când va fi pusă în aplicare o politică permanentă de imigrare post-Brexit.

Ministrul de Interne, Amber Rudd a ținut să ofere reasigurări angajatorilor din Marea Britanie că nu vor fi probleme privind angajarea persoanelor străine după Brexit.

loading...
SURSĂlibertatea.ro
DISTRIBUIȚI