BREAKING NEWS! Luare de OSTATICI și FOCURI DE ARMĂ în Europa! Mai multe persoane și-au pierdut viața în urma atacului TERORIST!

252
0
DISTRIBUIȚI

Luare de ostatici, vineri, într-un supermarket din localitatea Trèbes, în sudul Franței. Potrivit procurorilor, individul care a intrat în magazin a revendicat atacul în numele Statului Islamic. Presa franceză scrie că cel puțin o persoană ar fi murit, dar informația nu este confirmată oficial.

loading...

O luare de ostatici a debutat vineri în jurul orei 11.00 și este în curs în aceste momente într-un supermarket din Trèbes, oraș aflat în sudul Franței, aproape de granița cu Spania. Autoritățile au confirmat informațiile și au cerut cetățenilor să stea departe de zona vizată. Procurorii au anunțat că individul, care a deschis focul, a revendicat atacul în numele Statului Islamic. Surse citate de France Info au confirmat că atacatorul a strigat “Allah Akbar” în momentul în care a intrat în supermarket.

Autoritățile nu au comunicat informații despre eventuale victime sau despre numărul persoanelor prinse în supermarket. Presa franceză scrie însă că cel puțin o persoană ar fi murit în supermarket.

Sute de membri ai forțelor de securitate, asistați de trei elicoptere, au fost mobilizați la fața locului.

Ministrul de Interne Gérard Collomb a anunțat că se va deplasa de urgență la Trebes, pentru a superviza operațiunile.

Ceva mai devreme, potrivit BFMTV, un polițist neînarmat a fost împușcat de un individ care a deschis focul în orașul Carcassonne, aflat chiar lângă Trèbes. Polițistul rănit se afla întâmplător la fața locului, împreună cu alți trei colegi. Potrivit martorilor, individul care l-a împușcat a încercat inițial să îi lovească cu mașina.

”S-au aruncat la pământ, dar unul dintre ei a fost lovit în umăr”, a relatat o sursă pentru postul de radio France Info.

Este neclar deocamdată dacă cele două incidente au legătură.

loading...
SURSĂrealitatea.net
DISTRIBUIȚI