BREAKING NEWS! Un camion încărcat cu pietriș s-a RĂSTURNAT peste mai mulți PIETONI care se deplasau pe marginea drumului!

888
0
DISTRIBUIȚI

Un camion încărcat cu pietriş s-a răsturnat, joi, în oraşul Salonta, din judeţul Bihor, iar cel puţin o persoană a fost prinsă sub autovehicul, echipaje ale pompierilor deplasându-se spre locul accidentului. Potrivit unor surse, mai multe persoane ar fi decedat, printre acestea chiar şi un bebeluş.

Din primele informaţii, nu se cunoaște numărul victimelor, la faţa locului fiind echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din Salonta şi Oradea, care au solicitat şi elicopterul SMURD, precum şi echipaje medicale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

„Accidentul s-a produs pe drumul judeţean 795, pe strada Tincii din municipiul Salonta. Poliţiştii rutieri efectuează cercetările la faţa locului pentru a stabili cauzele şi circumstanţele în care s-a produs evenimentul”, a declarat comisarul Alina Dinu,  purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, conform ebihoreanul.ro.

Şoferul autobasculantei şi pasagera sa au suferit diferite contuzii, fiind preluaţi şi transportaţi la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Oradea. Traficul în zonă nu a fost blocat, circulaţia fiind dirijată pe un singur fir.

Potrivit căpitan Camelia Roșca, pompierii militari „au acționat la degajarea pietrișului din autobasculantă pentru ca aceasta să poata fi ridicată. Echipajele medicale au oferit primul ajutor celor două persoane aflate în autobasculantă, acestea fiind ulterior transportate la UPU Oradea”.

UPDATE: O fetiță de aproximativ un an jumate și bunica ei au murit.

loading...
SURSĂinfoalert.ro
DISTRIBUIȚI