Ce a facut un concurent in fata juriul de la “Britain’s Got Talent”! I-a convins pana si pe cei mai sceptici ca MAGIA EXISTA!

872
0
DISTRIBUIȚI

Initial, Jamie Raven a mizat pe un moment de magie care le-a captat imediat atentia celor patru jurati. Barbatul a transformat intr-o secunda o bancnota de 50 de lire sterline intr-una speciala, marca “Britain’s Got Talent”.

Imediat dupa acest truc, Jamie a scos artileria grea si l-a convins pe Simon Cowell ca magia exista. La finalul momentului pregatit de Raven, Cowell a fost nevoit sa recunosca: “Din acest moment cred in magie“.

loading...

Avand in mana un pachet de carti de joc, Jamie l-a rugat pe David Williams sa aleaga o culoare – acesta a mizat pe negru, pe Alesha sa aleaga un tip de carte – membra juriului a ales trefla, iar Amandei Holden i-a spus sa aleaga un numar, vedeta preferand cifra 9.

Pentru ca situatia sa se complice, Jamie i-a oferit lui Simon Cowell sansa de a schimba optiunile colegilor sai, iar juratul nu a stat pe ganduri si a ales cartea 7 de inima rosie. Ce a urmat e magie pura. Vezi un momentul care l-a lasat pe Simon Cowell mut de uimire.

loading...
DISTRIBUIȚI