Ce are de gand Rusia! Se pregateste de razboi! Kremlinul instaleaza sisteme antiaeriene de ultima generatie la granitele cu NATO!

494
0
DISTRIBUIȚI

Rusia a anuntat miercuri desfasurarea a doua sisteme de rachete antiaeriene S-400 in regiunea din apropiere de Sankt Petersburg, limitrofa cu cele trei state baltice membre ale NATO (Estonia, Letonia si Lituania), relateaza agentia EFE.

‘Doua sisteme antiaeriene noi de tipul S-400 Triumph au fost livrate Fortelor Aeriene si Fortelor de Aparare Antiaeriana (…) stationate in regiunea Leningrad’, a declarat agentiei Interfax generalul Igor Mughinov, comandantul districtului militar din sectorul vestic.

Rachetele S-400 – aceleasi sisteme au fost desfasurate in Siria in anul 2015 pentru protectia bazei aeriene Latakia – vor garanta ‘apararea aeriana a flancului de nord-vest’ al Rusiei, a mai afirmat generalul rus.

Unitatile din acel district militar vor testa in curand noile sistemele antiaeriene in timpul unor aplicatii care se vor defasura intr-un poligon militar din regiunea Astrahan, unde se vor efectua exercitii de tragere asupra unor tinte aeriene.

Sistemele de ultima generatie S-400 sunt o mandrie a industriei ruse de armament si pot dobori tinte aeriene – avioane si rachete de croaziera – de la o distanta de 250 de kilometri, precizeaza StirileProTV

loading...
DISTRIBUIȚI