Ce spune presa britanica despre esecul Stelei in fata lui Manchester City! Cum este catalogata Steaua dupa aceasta infrangere!

1465
0
DISTRIBUIȚI

Comentariile aparute in presa britanica dupa esecul categoric al Stelei in meciul cu Manchester City, din play-off-ul pentru grupele Ligii Campionilor.

Iata ce scrie presa britanica:

Daily Mail: Cea de a patra echipa ca valoare din Premier League a fost atat de mult in fata echipei de 26 de ori campioana in Romania. A fost aproape rusinos ce s-a intamplat pentru Steaua. Cand joaca in Europa, echipele de obicei incearca un gol in deplasare. City putea sa-l incerce si pe al optulea! Si stiti care e ironia? Steaua parea in primele 4 minute un adversar dificil.

loading...

The Guardian: La final, singura dezamagire posibila pentru Manchester City este ca ar putea sa-si caute un nou executant de penaltiuri. Steaua a fost un adversar generos in fata unei echipe care isi dorea sa-si impresioneze noul manager.

BBC: City a fost complet la carma jocului si si-a surclasat adversara. Doar o calamitate ii poate impiedica pe cei de la City sa ajunga in grupele Ligii Campionilor.

The Independent: Echipa romana a simtit ‘efectul Pep’ la intensitate maxima. Steaua a fost complet depasita de aceasta partida.

loading...
DISTRIBUIȚI