Ce transmite un medic din Romania pacientilor nemultumiti! Fara plic, bai ingratilor, pana la ora asta ajungeati sa fiti tratati de medici veterinari!

562
0
DISTRIBUIȚI

Un tanar medic la un spital din Galati a publicat o scrisoare dura la adresa celor care se plang ca au dat mita doctorilor. „Nu va lua nimeni banii de placere, inteligentilor. Nu va obliga sa ii dati si daca vi-i lua, vi-i lua de nevoie. Ca si medicul mananca, se pisa si se caca, exact ca si voi. Si el are nevoie de un moment de relaxare”, a scris doctorul pe blogul sau.

„Medicii vor pleca peste granite. O parte din ei. O alta parte din ei, si inca una destul de consistenta, vor renunta complet la sistemul de stat si vor migra in sistemul privat. Unde vi se va spune de la inceput ‘Banu’ jos. 2000 RON sau nici nu ma ating de tine.’Asta dupa ce ati platit deja 50-100 RON pe consultatie. Iar voi nu o sa aveti ce comenta. Vi se va taia chitanta, deci nimic ilegal la mijloc. Si nici conditionare de act medical nu se va putea numi. Mita nici atat. Plic nici nu mai discutam. Ce o sa mai plangeti voi dupa plic, cand s-o intampla asta…

loading...

Ce dor o sa va fie sa puneti 50-100 RON intr-un plic si sa-l dati cand parasiti spitalul, doar si numai daca simtiti nevoia sa ii dati. Bineinteles ca va fi o mica parte care va ramane la sistemul de stat. Medici care in scurt timp vor fi depasiti din toate punctele de vedere. Ei vor obosi din ce in ce mai tare. Calitatea actului medical va scadea. Si eventual, isi vor baga si ei picioarele. Ce veti face atunci? Ce alte plangeri cretine veti mai avea in momentul ala?”

Direct in paine, ca suntem pe graba. Daca te stii nerabdator sau fara chef, poti sa inchizi de acum pagina, ca povestea e lunga rau. Asa… titlul face parte dintr-un discurs al unui profesor universitar doctor, tinut in fata a catorva sute de studenti, exact pe tema plicului. Cred ca toata viata am sa tin minte discursul ala. Imediat dupa expresia “plicul manjit al pacientului”, profesorul a facut o pauza de cateva secunde, dupa care si-a continuat discursul. Nu stiu cati au realizat, ca pauza aia a fost facuta ca ei sa realizeze ce a vrut sa spuna prin “manjit”. Probabil foarte putini. Si probabil…SCRISOAREA INTEGRALA AICI!

loading...
DISTRIBUIȚI